Refurbished iPad 3 kopen (12)

Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPad 3 kopen

Refurbished iPad 3 kopen

Apple brengt vrijwel jaarlijks een iPad uit. Dat betekent dat je bij reBuy een ruime keuze hebt aan refurbished iPads voor een aantrekkelijke prijs. De refurbished iPad 3 is de opvolger van de iPad 2 en heeft een aantal voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de schermresolutie verdubbeld en profiteer je van een snellere chip en meer werkgeheugen. Deze tablet heeft een 5 megapixel camera waar je prima foto's mee kunt maken.

De voordelen van een refurbished iPad 3 boven een iPad 2

Met de iPad 3 kun je meer snelheid verwachten met een verbeterde A5 chip en een verdubbeld werkgeheugen van 1 GB. Daarnaast is ook de camera een grote vooruitgang. Waar de iPad 2 nog niet geschikt was voor serieuze foto's met 0,7 megapixel, zijn de foto's van een refurbished iPad 3 met 5 megapixel vele malen beter. Het beeldscherm van de iPad 3 is even groot, maar heeft wel twee keer zoveel pixels waardoor het beeld zeer scherp is. Ten slotte zijn de 3G-modellen van de iPad 3 ook geschikt voor het snelle 4G-netwerk.

Scherp beeld met het retina-display van een refurbished iPad 3

De iPad 3 is de eerste tablet van Apple met retina-display. Met een gebruikte iPad 3 geniet je dus van superscherp beeld met een hoge resoutie van 2048 x 1536 en een pixeldichtheid van 264 pixels per inch. Je ziet het verschil met de vorige iPads meteen wanneer je foto's of video's bekijkt.

Hoe lang gaat de accu mee van een gebruikte iPad 3?

In vergelijking met een smartphone kun je een iPad 3 langer gebruiken zonder op te laden. Het innovatieve retinascherm en de snelle processor vergen natuurlijk de nodige energie, maar het apparaat heeft dan ook een grotere accu. Een nieuwe iPad 3 kun je ongeveer 10 uur lang gebruiken met een volle batterij. Aangezien de accu van een gebruikte iPad 3 al gebruikt is, is de batterijduur iets lager. Je kunt er vanuit gaan dat je een refurbished iPad 3 ongeveer 7 uur achtereen kunt gebruiken voordat je deze weer aan de stroom moet zetten.

Kan ik mijn iPad 3 tweedehands als telefoon gebruiken?

Hoewel een Apple tablet niet ontworpen is om primair als telefoon te dienen, is het wel degelijk mogelijk om gesprekken te voeren en berichten te verzenden. Met name als je kiest voor een 3G-model, waar je een simkaart voor mobiel internet in kunt plaatsen, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je op de eerste plaats video- of audiogesprekken voeren met FaceTime of Skype. Daarnaast is het ook mogelijk om de webversie van Whatsapp te gebruiken om via je iPad 3 berichten te ontvangen en te verzenden.

Producteigenschappen

Display:

  • Schermgrootte: 9,7 inch
  • Resolutie: 1536 x 2560
  • Pixeldichtheid: 264 ppi

Systeem:

  • Processor: A5X
  • Frequentie: 1,2 GHz
  • RAM: 1 GB

Camera:

  • Camera achter: 8 megapixel
  • Camera voor: 1,6 megapixel
  • Videoresolutie: 1280 x 720 (HD)
  • Gezichtsherkenning