Refurbished iPad Mini 2 kopen (16)

Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPad mini 2 kopen

Een refurbished iPad Mini 2 kopen bij reBuy

Eind 2012 kwam Apple met de iPad Mini 2 als opvolger van de iPad Mini, de kleinste tablet in de iPad-serie. De hardware vertoonde grote overeenkomsten met die van de iPad Air en de iPhone 5S. De iPad Mini 2 kwam op de markt met een retina-display met een zeer hoge resolutie, waarmee hij zelfs die van zijn grotere broer iPad Air overtrof. De iPad Mini 2 bleek een erg succesvolle tablet en werd twee jaar later vervangen door de iPad Mini 3. Je kunt bij reBuy een refurbished iPad Mini 2 kopen met een werking die niet van nieuw te onderscheiden is. Je krijgt bovendien een aanzienlijk prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Opslagmogelijkheden bij intensief gebruik van je refurbished iPad Mini 2

Wie het gemak van een iPad heeft ervaren, zal geneigd zijn veel games en apps te downloaden. Deze kunnen echter een aanzienlijk percentage van je opslagmogelijkheden in beslag nemen. De iPad Mini 2 heeft geen mogelijkheid tot geheugenuitbreiding met een extra micro-SD-kaart. Dit komt bij veel modellen uit de iPad-serie voor. Je kunt bij reBuy kiezen voor een iPad Mini 2 met 16 GB, 32 GB, 64 GB of 128 GB interne flashdrive. Als je écht intensief gebruik gaat maken van je iPad Mini 2 en ook veel foto's en videobeelden schiet, zullen de modellen met 64 GB en 128 GB je beste opties zijn.

De camera's van je refurbished iPad Mini 2

De backcamera van je iPad Mini 2 heeft een resolutie van 5 megapixels, een goede autofocusfunctie en HDR-imaging. Scherpe foto's schieten is hiermee kinderspel. Met de frontcamera kun je uitstekend FaceTimen en videobeelden maken in een gedetailleerde 720p-kwaliteit. Voor video in 1080p full-HD-kwaliteit gebruik je de backcamera. Zowel je foto's als je videobeelden zien er schitterend uit op het Retina-scherm, dat met een pixeldichtheid van 324 ppi alle mogelijke details haarscherp weergeeft.

Hoe kan ik sneller typen op mijn refurbished iPad Mini 2?

Niet iedereen raakt snel gewend aan het touchscreen-toetsenbord van een iPad. Ook komt het wel eens voor dat het toetsenbord langzaam reageert. Je kunt een extern toetsenbord aansluiten als je iPad Mini 2 beschikt over iOS 8.0 of hoger. Bij een langzaam reagerend keyboard kan het helpen als je naar je 'Settings'-menu gaat. Daar kies je voor 'General', vervolgens voor 'Accessibility' en daarna schakel je 'Guided Access' uit. Dit helpt in veel gevallen.

Kan mijn refurbished iPad Mini 2 gebruikmaken van het 4G-netwerk?

Apple bracht de iPad Mini 2 in twee varianten op de markt en reBuy biedt ze beide aan. Naast modellen die uitsluitend via wifi internet ontvangen, hebben we ook modellen met een extra slot voor een nano-simkaart. Hiermee kun je gebruik maken van het 3G-netwerk. Je refurbished iPad Mini 2 is echter niet geschikt voor 4G.

Productspecificaties van je refurbished iPad Mini 2

Gewicht en afmetingen:

 • 331 gram
 • 200 x 134,7 x 7,5 mm (lxbxh)

Scherm:

 • Beelddiagonaal: 7,9 inch (20 cm)
 • resolutie: 2048 x 1536 pixels
 • pixeldichtheid: 324 ppi

Processor en geheugen:

 • CPU: Dual-core Cyclone processor met kloksnelheid van 1,3 GHz
 • GPU: Quad-core PowerVR G6430 grafische processor
 • intern geheugen: 2 GB RAM-geheugen
 • geheugenkaart (intern): 16, 32, 64, of 128 GB
 • geheugenuitbreiding extern: geen mogelijkheden

Camera:

 • Resolutie: backcamera met 5 MP, autofocus en HDR-imaging; frontcamera met 1,2 MP voor FaceTimen.
 • diafragma: f/2.4 bij de backcamera
 • video: 1080p full-HD-kwaliteit (backcamera), 720p-kwaliteit (frontcamera)

Batterij:

 • Lithium-polymeer batterij, niet-verwisselbaar, met 6471 mAh vermogen.

Operating system:

 • iOS 7.0.3, te upgraden naar iOS 12.1