Refurbished iPad Mini 4 kopen (24)

Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPad mini 4 kopen

Refurbished iPad Mini 4 kopen

De iPad Mini 4 is een handzame Apple tablet met handige functies die zowel zakelijk als privé van pas komen. Met 7,9 inch is het beeldscherm groter dan dat van een smartphone, zodat bijvoorbeeld video's bekijken veel comfortabeler is. Dankzij de A8-processor en 2 GB RAM is de iPad Mini 4 een razendsnel apparaat waarmee apps snel laden. Met de 8 megapixel camera maak je daarnaast ook zeer verdienstelijke foto's. Bij reBuy kun je terecht voor een refurbished iPad Mini 4 in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit een opslaggeheugen van 16, 64 of 128 GB en zijn de tablets verkrijgbaar in de kleuren goud, grijs of zilver.

Geweldige foto's en video's met een refurbished iPad Mini 4

De camera van de iPad Mini 4 is een verbetering ten opzichte van zijn voorgangers. De 8 megapixel camera geeft je de mogelijkheid om fantastische foto's te maken die je met gemak kunt gebruiken voor een papieren fotoalbum. Daarnaast kun je HD-video's maken met 1080p en een slowmotion film met 120 frames per seconde. Een handig hulpmiddel is de slimme gezichtsherkenning bij het maken van video's. Dankzij de videobeeldstabilisatie zien je video's er bijna professioneel uit zonder dat je daarvoor een vaste hand voor hoeft te hebben.

Is de iPad Mini 4 beter dan de iPad mini 3?

Aangezien de iPad Mini 4 de opvolger is van de iPad Mini 3, mag je er natuurlijk iets meer van verwachten. Een refurbished iPad Mini 4 is uiterlijk gelijk aan de iPad Mini. Onder de motorkap zijn er echter een aantal eigenschappen die flink verbeterd zijn. Zo is het werkgeheugen verdubbeld naar 2 GB. Apps zullen dus veel sneller laden, zeker in combinatie met de snellere A8-processor.

Kan ik een gebruikte iPad Mini 4 als notebook gebruiken?

Een iPad Mini 4 is op de eerste plaats een tablet waar je gemakkelijk het nieuws op kunt lezen, spelletjes kunt spelen en video's kunt bekijken. Je hebt echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je via 4G of wifi FaceTime-gesprekken voeren. Daarnaast kun je via bluetooth een toetsenbord aansluiten zodat je comfortabel kunt werken met Word of Excel. Met de juiste accessoires heb je een enorm veelzijdig apparaat in handen.

Is mijn refurbished iPad Mini 4 ook een telefoon?

Een tablet van Apple is op de eerste plaats niet ontworpen als telefoon. Toch beschik je over veel functies die je telefoon vrijwel overbodig maken. Denk hierbij aan bellen met FaceTime. Als je de beschikking hebt over mobiel internet of een wifi-netwerk, dan kun je zowel audio- als videogesprekken voeren. Daarnaast is het ook mogelijk om Whatsapp te gebruiken op je iPad, zodat je met je tablet met iedereen in contact blijft.

Productspecificaties

Scherm:

  • Schermgrootte: 7,9 inch
  • Resolutie: 1536 x 2560
  • Pixeldichtheid: 324 ppi
  • Multitouch

Camera:

  • Camera voorzijde: 1,2 megapixel
  • Camera achterzijde: 8 megapixel
  • Gezichtsherkenning

Systeem:

  • Processor: A8
  • Werkgeheugen: 2 GB
  • Opslaggeheugen: 16, 64 of 128 GB