Refurbished iPad Pro 1 kopen (9)

Refurbished iPad Pro 1 kopen

Een refurbished iPad Pro 1 kopen bij reBuy

In 2015 introduceerde Apple de eerste generatie iPad Pro tablets. Deze iPad Pro 1 werd in eerste instantie alleen geleverd met een 12,9 inch scherm. In 2016 kwam ook de iets kleinere iPad Pro 1 van 9,7 inch op de markt. De iPad Pro geldt als het paradepaardje onder de tablets van Apple. De iPad Pro 1 was de eerste Apple tablet waarbij je kon kiezen voor een model met 512 GB geheugenopslag. Ook de additionele Smart Keyboard en Apple Pencil waren belangrijke productinnovaties. Bij reBuy kun je een refurbished Apple iPad Pro 1 kopen met 100% functionaliteit en drie jaar garantie.

Het scherm en de camera van je refurbished iPad Pro 1

Een van de innovaties van Apple is de True Tone Flash die ervoor zorgt dat Apple camera's vanaf de iPhone 5s een veel betere kleurenbalans geven bij minder optimale lichtomstandigheden. Ook de iPad Pro 1 heeft deze optie, waardoor je ook bij schemerlicht natuurgetrouwe foto's maakt. Je iPad Pro 1 met 12,9 inch scherm heeft een 8 MP camera aan de achterkant en een 1,2 MP frontcamera. De camera's van de iPad Pro 1 met 9,7 inch scherm presteren nog beter. Achteraan vind je een 12 MP camera geschikt voor 4K ultra-HD videobeelden. Vooraan heeft de 9,7 inch-variant een camera met een resolutie van 5 MP. Beide modellen hebben een zeer contrastrijk scherm met een resolutie van 264 pixels per inch, waardoor je foto's, films en games echt tot leven komen.

Geheugenopslag en additionele features van de refurbished iPad Pro 1

De iPad Pro 1 was de eerste tablet uit de iPad-serie die uitgerust was met een snel en goed presterend LPDDR4 RAM-geheugen. De iPad Pro met 12,9 scherm geeft je 1 GB intern geheugen; de versie met een 9,7 scherm heeft 2 GB RAM-geheugen. Je hebt bij reBuy de keuze uit een refurbished Apple iPad Pro 1 met 32 GB, 128 GB of 256 GB externe geheugenopslag. Als je jouw refurbished Apple iPad Pro 1 uitrust met een smart keyboard en een Apple Pencil, kun je bijzonder snel, efficiënt en ergonomisch verantwoord werken.

Kan ik video in MKV-format op mijn refurbished iPad Pro 1 afspelen?

Apple devices, en dus ook de iPad Pro 1, ondersteunen alleen videobeelden in MOV-, MP4- en M4K-format. Er zijn echter bijzonder veel films beschikbaar in MKV-format. Je kunt een MKV-video op je iPad Pro 1 afspelen door hem om te zetten naar een van de drie ondersteunde indelingen. Gebruik je hiervoor Video Converter Ultimate van Ufusoft, dan zul je merken dat het omzettingsproces bovendien erg snel gaat en je beeldkwaliteit erg goed is.

Hoe kan ik met de Apple Pencil handgeschreven tekst importeren naar mijn refurbished Apple iPad Pro 1?

Soms wil je even snel een notitie maken, maar je hebt geen zin om allerlei beschreven papiertjes te bewaren. Als je de Apple Pencil als additionele optie bij je iPad Pro 1 aanschaft, heb je alleen een extra app nodig om je notes te digitaliseren. Goede apps hiervoor zijn onder andere Notability, GoodNotes, Notes Plus en Noteshelf.

Productspecificaties van je refurbished iPad Pro 1

Display:

  • 12,9 inch (2732×2048 px) of
  • 9,7 inch (2048×1536 px)
  • pixeldichtheid: 264 pixels per inch
  • technologie: IPS Camera:
  • 8 MP backcamera, 1,2 MP frontcamera (iPad Pro 1 12,9 inch)
  • 12 MP backcamera, 5 MP frontcamera (IPad Pro 1 9,7 inch)
  • true tone flash
  • retina flash Besturingssysteem:
  • iPad Pro 1 12,9 inch: iOS 9.1
  • iPad Pro 1 9,7 inch: iOS 9.3