Refurbished Archos kopen | 3 jaar garantie | reBuy (29)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Archos tablet kopen

Een refurbished Archos tablet kopen bij reBuy

Sinds 1989 staat Archos bekend als een van de belangrijkste fabrikanten van consumentenelektronica in Frankrijk. Vanaf 2009 is Archos actief in de markt van hand-held devices, in eerste instantie nog gebaseerd op het Windows-platform. Al snel maakte Archos voor zijn nieuwere modellen de overstap naar het Android operating system. Naast tablets levert het merk vanaf 2012 ook Archos smartphones, zoals de Archos Titanium of de Archos Diamond. Een derde belangrijke tak van Archos zijn de connected devices, zoals VR-brillen, drones en bloeddrukmeters. Archos tablets staan bekend om hun vormgeving, goede prestaties en gebruiksgemak. reBuy biedt een uitgebreid assortiment voor eenieder die een gebruikte Archos tablet wil kopen.

Het grote voordeel van een refurbished Archos tab

Het concept van reBuy levert je veel voordeel. Als je een Archos tablet tweedehands wilt kopen, weet je niet of alles nog functioneert zoals het hoort. reBuy geeft je die zekerheid echter wel. Elke gebruikte Archos tablet die bij ons binnenkomt, wordt eerst van binnen grondig gereinigd. Onze technische medewerkers onderwerpen vervolgens alle interne onderdelen aan een zeer grondige inspectie. Alles wat niet meer volgens specificaties werkt, wordt door reBuy vervangen. Is de Archos tablet weer 100% functioneel, dan biedt reBuy hem aan als refurbished Archos tablet. Op de ongestoorde en volledig functionele werking krijg je van ons 3 jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Archos tablet met gebruikssporen

Elke refurbished tablet biedt reBuy aan tegen een gereduceerde prijs, vergeleken met de nieuwwaarde. Jij bent degene die de afweging maakt. Wil je een zo groot mogelijk prijsvoordeel, dan kies je voor een tablet met meer gebruikssporen. Wil je een refurbished tablet die er zo goed als nieuw uitziet, dan betaal je meer. Elke refurbished Archos tablet wordt voordat hij te koop wordt aangeboden, ook uiterlijk grondig gereinigd. Vervolgens deelt reBuy de tablet in een van de volgende vier categorieën in:

  • Als nieuw: geen of zeer minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: minimale, niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed: lichte gebruikssporen die ook voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere en voelbare gebruikssporen

In welke schermgroottes kan ik een refurbished Archos tablet kopen?

Je kunt een refurbished Archos tablet in een aantal schermgroottes kopen. Het kleinste scherm heeft een beelddiagonaal van 7 inch. Deze vind je in de Archos 70-serie en bij de Arnova 7. De Archos 80-serie geeft je een scherm van 8 inch. Ga je voor iets groter, dan is de Archos 97, met een scherm van 9,7 inch een goede keuze. De zeer succesvolle Archos 101-serie heeft een scherm met een doorsnede van 10,1 inch. De grotere Archos tabs zijn bijvoorbeeld de Archos 121 of de Archos 133 met respectievelijk een schermgrootte van 12,1 en 13,3 inch. De grootste tablet, met een schermdiagonaal van 15,6 inch, vind je in de Archos 156-serie.

Welke soorten dataverbinding kan ik krijgen met een refurbished Archos tablet?

Alle Archos tablets zijn uitgerust met wifi. Er zijn echter ook exemplaren waarmee je gebruik kunt maken van het 3G- of 4G-netwerk. Het 4G-netwerk is beschikbaar bij de Archos 70b Helium, Archos 80b Helium en een aantal modellen uit de Archos 101-serie. Neem je genoegen met 3G, let dan extra op de specifieke productnaam van je Archos tablet. Vrijwel alle tablets met 3G hebben ook 3G in hun naam opgenomen.