Refurbished Asus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (92)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Asus tab kopen

Waarom een Asus tab kopen bij reBuy?

Of je nu op zoek bent naar een Asus tab voor gaming, internetten, het bekijken van films of clips, het beluisteren van muziek of een combinatie van dit alles, Asus heeft een ruim assortiment van uitstekende kwaliteit. Kies je ervoor een Refurbished Asus tablet te kopen bij reBuy, dan kun je bovendien rekenen op een interessante prijs en bespaar je veel geld. ReBuy controleert, repareert indien nodig en reinigt elke refurbished Asus tablet grondig, zodat je een toestel koopt dat gegarandeerd 100% functioneel is. Dit zijn de voordelen van een refurbished Asus tablet kopen bij reBuy:

  • Je refurbished Asus tablet is 100% functioneel
  • Je koopt je gebruikte Asus tablet tot 50% voordeliger dan wanneer je een nieuw toestel aanschaft
  • Bij elk product ontvang je 18 maanden garantie en een 21 dagen geld-terug-garantie

Wat houden de verschillende condities in met betrekking tot de gebruikte Asus tablet?

Wil je een refurbished Asus tablet kopen, dan kun je bij reBuy kiezen uit de volgende condities:

  • Als nieuw: een toestel dat binnen deze categorie valt, is letterlijk zo goed als nieuw. Er zijn amper of geen gebruikssporen en het verschil met een nieuwe is minimaal.
  • Zeer goed: op dit toestel zijn lichte gebruikssporen te vinden die nauwelijks zichtbaar zijn.
  • Goed: deze Asus tab heeft enkele voelbare gebruikssporen. Op de werking van de tablet heeft dit vanzelfsprekend geen invloed; het gaat enkel om de buitenkant van de tab.
  • Sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn zeer duidelijk aanwezig, maar dat vertaalt zich naar een gunstige prijs.

Een tweedehands Asus tablet kopen, kan ik dan rekenen op dezelfde kwaliteit als bij een nieuwe?

Asus staat al jaren bekend als een topfabrikant op gebied van tablets. De Asus tablet kent een lange levensduur, een knap design en een hoge mate van gebruiksgemak. Wanneer je ervoor kiest om een refurbished Asus tablet te kopen bij reBuy behoud je alle voordelen die je krijgt bij de aankoop van een nieuwe Asus tablet. Het toestel is door onze experts grondig gecontroleerd, zodat het weer helemaal klaar is voor een nieuw leven. Het grootste verschil met een nieuwe Asus tablet is de aantrekkelijke prijs die reBuy je kan bieden. Dit biedt je misschien net de ruimte om te kiezen voor een wat geavanceerdere versie.

Welke tablet ondersteund mijn werkzaamheden?

Een tablet waarmee je niet enkel kunt relaxen, maar ook kantoorwerk mee kunt uitvoeren of teksten typen is de Transformer lijn van Asus erg geschikt. Deze Asus tab valt namelijk in een mum van tijd om te bouwen tot een heuse notebook. Je klikt er eenvoudigweg een toetsenbord aan vast en kunt ook al je tekstverwerkingsprogramma's zonder moeite gebruiken. Er zijn verschillende refurbished Asus tablets van dit type met een professionele uitstraling en alle functionele eigenschappen die je op werkvlak kunt gebruiken te vinden in het aanbod van reBuy.