Refurbished Bookeen kopen | 3 jaar garantie | reBuy (4)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Bookeen e-reader kopen

Een refurbished Bookeen e-reader bij reBuy

Bookeen is een Frans bedrijf en werd opgericht in 2003, toen twee Franse ondernemers het intellectueel eigendom op de e-reader van het failliete bedrijf Cytale overnamen. Sinds 2006 maakt Bookeen ook eigen e-readers die bekend staan om hun gebruiksgemak en goede kwaliteit. Bookeen is langere tijd vooral in Frankrijk een grote speler geweest, maar begint ook steeds meer de Europese markt te veroveren. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished Bookeen e-reader kopen.

Een refurbished Bookeen e-reader kopen geeft zekerheid en voordelen

Als je besluit om een gebruikte Bookeen e-reader te kopen op de tweedehands markt, is het mogelijk om een exemplaar met veel voordeel aan te schaffen. Is je voordeel echter wel zo groot? Als je e-reader van binnen vervuild is, kan dit al snel problemen veroorzaken. Als je e-reader versleten of slecht werkende onderdelen bevat, kijk je al snel aan tegen hoge reparatiekosten. Deze risico's zijn bij reBuy uitgesloten. Alle e-readers die wij verkopen hebben eerst een streng refurbishproces doorlopen. Het binnenwerk is gereinigd en alle onderdelen hebben we nagekeken. Slechter presterende onderdelen hebben we vervangen. Een refurbished Bookeen e-reader is 100% functioneel. Je krijgt bij ons een 21-dagen-geld-teruggarantie, naast een garantie op je e-reader van maar liefst drie jaar.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Bookeen e-reader met gebruikssporen

Je Bookeen e-reader van reBuy kan gebruikssporen bevatten. Gebruikssporen kunnen zichtbaar zijn, of je kunt ze met je vingernagel voelen. Nooit hebben ze een negatieve invloed op de prestaties van je apparaat. Als meerdere gebruikssporen voor jou geen probleem zijn, geven we je een extra prijsvoordeel. Je besparing kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. Elke e-reader die wij verkopen, plaatsen we in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Bookeen e-reader heeft geen E-ink technologie?

Bookeen is een van de leveranciers van e-readers die gebruik maakt van E-ink technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de letters op je scherm de indruk wekken dat je van papier leest. Velen vinden dat het beeld daardoor rustiger, natuurlijker en minder inspannend voor je ogen wordt. Bookeen was een van de eerste leveranciers die deze technologie invoerde. Eigenlijk is er maar één Bookeen e-reader die geen E-ink technologie heeft en dat is het allereerste model, de Bookeen Cybook Gen 1. Alle andere e-readers van Bookeen hebben deze technologie wel.

Welke refurbished Bookeen e-reader heeft een hoge resolutie?

Zeker als het om je heen wat schemerig wordt, is het van belang dat je e-reader te allen tijde een scherp en helder beeld geeft. De meeste Bookeen e-readers zijn uitgerust met een lichtbron aan de voorkant. Hierdoor blijft je scherm helder en kunnen je ogen contrasten beter waarnemen. Als je kiest voor de Bookeen Cybook Muse HD, dan krijg je een scherm met een hoge resolutie van 300 dpi. De Muse HD geeft je bovendien een comfortabele 8 GB aan interne opslag.