Refurbished Dell kopen | 3 jaar garantie | reBuy (11)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Dell tablet

Refurbished Dell tablet kopen bij reBuy

Hoewel Dell in de eerste plaats bekend is vanwege zijn uitstekende en innovatieve laptops, is het merk ook een sterke speler op de markt van de tablets. Een refurbished Dell tablet wordt dan ook gewaardeerd door een zeer groot publiek. Bij reBuy koop je de tweedehands Dell tablet tot wel 50% voordeliger dan wanneer je hem nieuw gaat kopen. Je krijgt er drie jaar garantie op en een 21 dagen geld-teruggarantie op de aankoop zodat je er zeker van kunt zijn dat je met een toestel naar huis gaat dat 100% functioneel is. Daarnaast zijn de Dell tablet ook gereinigd, hersteld als dat nodig is en gecontroleerd.

Tweedehands Dell tablet kopen, onze condities

Wil je een toestel dat eruit ziet alsof het gloednieuw uit de verpakking komt, of zit je er niet mee als er hier en daar een krasje op zit? Afhankelijk van je wensen op dat vlak, betaal je meer of minder bij reBuy:

  • Refurbished Dell tablet als nieuw: je vindt weinig of zelfs geen gebruikssporen op dit toestel.
  • Zeer goede tablet: je vindt wel gebruikssporen, maar deze zijn minimaal en niet voelbaar.
  • Goede Dell tablet: er zijn enkele voelbare krassen op de tablet.
  • Sterk gebruikt toestel: je kunt meerdere krassen op de Dell tablet vinden die voelbaar zijn. Het prijsvoordeel is in dit geval het grootst.

Refurbished Dell tablet met toetsenbord

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een multifunctioneel toestel dat verschillende andere toestellen kan vervangen. De gebruikte Dell tablet van het type Latitude met toetsenbord is een toestel dat aan deze wens voldoet. Enerzijds heeft het de voordelen van een compacte en mobiele tablet, anderzijds kun je het inzetten als een echt notebook wanneer je het toetsenbord verbindt met de tablet. Ben je iemand die veel op pad is en af en toe wat teksten moet schrijven, dan is de Dell Latitude jou op het lijf geschreven.

Dell tablet tweedehands in verschillende prijsklassen

Dell tablets zijn ontworpen voor een zeer breed publiek. Dat valt op wanneer je het volledige assortiment bekijkt. De fabrikant heeft toestellen in elke prijsklasse, zodat zowel de man of vrouw met een beperkt budget als de echte elektronicaliefhebber hun gading kunnen vinden. Bij de budgetvriendelijke tablets zit het verschil vooral in de processor, het geheugen en de werksnelheid. Ook het aantal applicaties dat je op de budgetmodellen tegelijkertijd kunt draaien is beperkt.

Design en accessoires van de gebruikte Dell tablet

Een refurbished Dell tablet is minimalistisch en strak waar het om de vormgeving gaat. Rondom het scherm zit een zwarte boord waarin de navigatieknoppen zijn verwerkt. Het toestel kan bediend worden op een intuïtieve manier en zelfs iemand zonder enige ervaring met het merk kan er direct mee overweg. Om je tweedehands Dell tablet te beschermen kun je een hoesje of case kopen die perfect past bij de afmetingen van je toestel. Er is een scala aan kleuren mogelijk waarmee je je tabelt een persoonlijke touch kunt geven.