Refurbished HP kopen | 3 jaar garantie | reBuy (11)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished HP tablet

Koop je refurbished HP tablet bij reBuy

Het gerenommeerde bedrijf HP brengt een scala aan tablets op de markt voor een zeer groot doelpubliek. Bij elk model wordt gezocht naar een knappe vormgeving en intuïtief gebruiksgemak in combinatie met specifieke extra's zoals de grootte van het scherm, de kracht van de processor en het intern geheugen. Bij reBuy koop je een refurbished HP tablet tot wel 50% voordeliger dan een nieuw exemplaar. Je tweedehands HP tablet is grondig gereinigd, gecontroleerd en eventueel hersteld voordat je hem ontvangt. Op elk toestel krijg je een garantie van drie jaar en een 21 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Tweedehands HP tablet kopen bij reBuy: welke conditie wil je?

Vanzelfsprekend is je gebruikte HP tablet 100% functioneel. De binnenkant is altijd zorgvuldig gecontroleerd. Het zijn de gebruikssporen aan de buitenkant die de uiteindelijke prijs van je refurbished HP tablet bepalen. We werken met onderstaande condities:

  • Als nieuw: een toestel met zeer weinig of geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: er zijn weinig gebruikssporen die bovendien niet voelbaar zijn.
  • Goed: deze HP tablet tweedehands bevat enkele voelbare en zichtbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt: het apparaat bevat meerdere voelbare en zichtbare gebruikssporen en is daarom extra voordelig.

Gebruikte HP tablet type Envy, met toetsenbord

Heb je de ene dag echt een tablet nodig en de andere meer een laptop, dan is de refurbished HP tablet van het type Envy met toetsenbord het antwoord op je vragen. Deze knappe tweedehands tablet kan zowel zonder als met toetsenbord gebruikt worden waardoor hij multifunctioneel is. Net als bij de standaard tablet beschikt hij over een aanraakscherm van hoge kwaliteit, maar wanneer je bijvoorbeeld grote stukken tekst wilt schrijven, klik je er in een mum van tijd een toetsenbord aan vast. Op deze manier koop je als het ware twee toestellen in een klap.

Refurbished HP tablet: welk model biedt de meeste mogelijkheden?

Wanneer je op zoek bent naar een gebruikte HP tablet die werkelijk alle mogelijkheden heeft die je van mobiel apparaat kunt wensen, dan is de Elite x3 zonder twijfel een echt droomtoestel. Deze tablet maakt gebruik van een krachtige processor zoals je die in pc's vindt, heeft de veelzijdigheid van een tablet en voegt daar nog de mogelijkheden van een hoogwaardige smartphone aan toe. Bellen, surfen, werken of ontspannen: er is niets dat je niet kunt doen met de refurbished HP tablet Elite x3.

Waarom kiezen voor een refurbished HP tablet?

Benieuwd waarom je zou moeten kiezen voor een gebruikte HP tablet? Het merk legt een focus op multifunctionaliteit en doet dat met verve. Er wordt gedurig geïnvesteerd in onderzoek om tot de beste technologieën, ontwerpen en behuizing te komen voor een toestel dat meer is dan een tablet alleen. En dat is niet enkel een pluspunt voor mensen die twijfelen tussen verschillende toestellen. Ook wanneer je veel onderweg bent en het liefst zo min mogelijk gewicht met je meedraagt, valt een 3-in-1-apparaat van optimale kwaliteit te verkiezen boven diverse aparte devices, hoe licht die ook mogen zijn.