Refurbished Slate kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Kleur
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished HP Slate kopen

Een refurbished HP Slate kopen die voldoet aan jouw wensen

Een tablet in je huishouden of bedrijf is altijd handig. Maar dan moet het er wel één zijn van een betrouwbaar merk. Een gebruikte HP Slate voldoet precies aan deze wensen. Bij reBuy vind je een flink aantal verschillende uitvoeringen. Tussen deze HP Slate tweedehands versies zitten diverse verschillen. Zo varieert de maat van het scherm, is de cameraresolutie wisselend en kan ook de processor verschillen. Besluit je om een refurbished HP Slate te kopen, dan is het dus handig om eerst even goed te kijken naar de specificaties die wij hebben vermeld. Zo draait je gebruikte HP Slate meestal op besturingssysteem Android, maar zit er soms een Windows besturingssysteem in.

Kies je bij een refurbished HP Slate voor kwaliteit?

Natuurlijk zijn dit niet de enige specificaties die een refurbished HP Slate kopen zo leuk maken. Luister je graag naar muziek van YouTube of Spotify, dan is het goed om te weten dat jouw refurbished HP Slate over een stereo speakerset beschikt. Kies je daarbij voor de gebruikte HP Slate 10 HD, dan wordt dit stereogeluid zelfs ondersteund door Beats-technologie. Deze laatste tablet beschikt trouwens over nog meer handigheidjes. Zoals een kompas wanneer je met je HP Slate buiten loopt en een micro-SD-sleuf waarmee je het geheugen met 16 GB kan vergroten. Ook de accu mag er zeker zijn. Bij de refurbished HP Slate 10 heeft die een inhoud van maar liefst 7000 mAh . Voldoende energie dus om urenlang te genieten van video, games of lekker rond te kijken op internet.

Zitten er veel verschillen tussen de HP Slate tweedehands tablets?

Tussen de gebruikte HP Slate met 10 inch scherm en de versie met 7 inch scherm zitten enkele verschillen. Zo is de camera in de refurbished HP Slate 10 HD met 5 MP van een uitstekende kwaliteit. Besluit je om een tweedehands HP Slate met 7 inch scherm te kopen, dan kies je automatisch voor een camera van 3 MP. De pixeldichtheid op het kleinere scherm ligt iets hoger dan op de HP Slate 10 HD. Of dit verschil in het dagelijks gebruik veel uitmaakt, is nog maar de vraag. Je vindt in ons overzicht trouwens nog veel meer HP Slate tweedehands modellen. Zoals de HP Slate 21 met een, schrik niet, 21,5 inch beeldscherm. Mocht je graag naar video's kijken, dan is deze tablet voor jou absoluut de beste keus. Maar ook de refurbished HP Slate 2 met een 8,9 inch scherm mag er zijn. Deze tablet draait op Windows en beschikt over een opslagcapaciteit van maar liefst 64 GB. De tablet is bovendien te gebruiken op het 3G netwerk. Zo beschik je naast een tablet tegelijk ook over een telefoon.

Productspecificaties HP Slate 10 HD:

Camera:

 • Resolutie: 5 MP, selfie 2 MP
 • Videoresolutie: 1080 pixels, 30fps

Scherm:

 • Schermgrootte: 10 inch
 • Pixeldichtheid: 551 ppi
 • Technologie: lcd

Behuizing, afmeting en gewicht:

 • Afmeting: 259 mm x 178 mm x 9,7 mm
 • Gewicht: 626 gram

Besturingssysteem, processor, verbindingen, accu:

 • Besturingssysteem: Android
 • Processor: ARM Cortex-A, Marvell Dualcore PXA986 1.2GHz
 • Draadloze verbindingen: wifi, bluetooth, GPS
 • Accu: Li-Po 7000 mAh