Refurbished HTC kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished HTC tablet

Koop je refurbished HTC tablet bij reBuy

HTC brengt tablets op de markt onder de noemer Google Nexus en Flyer. Het merk richt zich op een publiek dat op zoek is naar een multifunctionele maar toch budgetvriendelijke tablet. Koop je een refurbished HTC tablet bij reBuy, dan ben je tot 50% voordeliger uit dan met een nieuwe. Toch functioneert een refurbished tablet als nieuw doordat hij volledig wordt gecontroleerd, hersteld en gereinigd voordat hij in het aanbod verschijnt. Bovendien krijg je maar liefst drie jaar garantie en een 21 dagen geld-teruggarantie.

Tweedehands HTC tablet kopen bij reBuy, onze condities

Ga je op zoek naar een tweedehands HTC tablet bij reBuy, dan zul je merken dat er verschillende prijzen zijn voor hetzelfde type tablet. Dat komt omdat we elke tablet een prijs toekennen die in verhouding staat tot de conditie van het toestel. De staat van de buitenzijde van de gebruikte HTC tablet bepaalt de prijs:

  • Als nieuw: deze refurbished HTC tablet heeft weinig tot geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: het betreft een tablet met weinig gebruikssporen die niet voelbaar zijn.
  • Goed: in dit geval is er sprake van weinig gebruikssporen die wel voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: een vriendelijk geprijsde tablet met meerdere voelbare gebruikssporen.

Gebruikte HTC tablet: voor werk en ontspanning

De Google Nexus tablets van HTC zijn ontworpen voor ontspanning en werk. Ze hebben een kwalitatief hoogwaardige display met luidsprekers die een vol en rijk geluid geven. De hoogwaardige en sterke processor zorgt ervoor dat je zonder beperkingen kunt surfen, gamen en video's kijken op je gebruikte HTC tablet. Het handige formaat maakt de tablet ideaal om overal mee naar toe te nemen. Kies je voor de Nexus 9, dan heb je toegang tot intuïtieve spraakopdrachten en worden je Android-updates automatisch verzorgd. Dankzij de totale apparaatsintegratie heb je overal toegang tot je applicaties.

Wat kan mijn refurbished HTC tablet Flyer allemaal?

Is het essentieel dat je continu toegang hebt tot internet, dan is de refurbished HTC tablet Flyer met wifi en 3G je op het lijf geschreven. Deze knap vormgegeven tablet is ontworpen om altijd en overal verbinding te hebben met het wereldwijde web. Enerzijds kun je waar mogelijk gebruik maken van wifi-verbindingen, anderzijds kan er ook via 3G gesurft worden. Out of the box wordt deze tablet geleverd met een softwarepakket dat je in staat stelt om direct aan de slag te gaan. Inspirerende gedachten sla je moeiteloos op en verfijnd werken doe je met de bijgeleverde stylus.

Welke leuke accessores zijn er voor mijn HTC tablet tweedehands?

Wie zijn tablet gebruikt voor verschillende toepassingen zoals het bekijken van video's of het beluisteren van muziek, mag zeker niet vergeten om een koptelefoon en hoesje te kopen dat aansluit bij de tablet. Zo kun je ongestoord filmpjes bekijken zonder anderen om je heen te storen. Kies voor een hoesje in een leuke kleur dat ook averechts geplooid kan worden om je tablet rechtop te zetten. Een hoesje van goede kwaliteit zorgt ervoor dat je gebruikte HTC tablet optimaal beschermd wordt en zo lang mogelijk meegaat.