Refurbished A kopen | 3 jaar garantie | reBuy (28)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Lenovo A kopen

Welke tweedehands Lenovo A kopen?

De naam Lenovo doet bij de meeste mensen direct een belletje rinkelen. Lenovo is een van de grootste producenten van computerhardware ter wereld. Een tweedehands Lenovo A kopen, betekent investeren in een stevig apparaat. Je kunt uit verschillende uitvoeringen kiezen. Een belangrijk verschil tussen de gebruikte Lenovo A tablets is de schermdiagonaal. Zo kan het gaan om een tablet van 10 inch, maar de refurbished Lenovo A is er ook in een 7 inch-versie. De processor in beide apparaten kan van Mediatek zijn, maar ook een processor van Qualcomm is soms ingebouwd. Gaat naar een van deze typen jouw voorkeur uit, lees dan even de informatie die achter elk apparaat op onze website staat.

Gebruikte Lenovo A met IPS scherm en eventueel 4G

Het is duidelijk dat er tussen de diverse Lenovo A tweedehands tablets wat verschillen zijn. Toch ontlopen ze elkaar niet erg veel. Als voorbeeld kan de Lenovo Tab 2 A10-70 10,1 inch 16 GB dienen. Hij is er in diverse mooie kleuren, waaronder wit en blauw. Wil je helemaal opklimmen naar de top van dit segment, kies dan de A10-70 versie met wifi en 4G aan boord. Standaard zit 4G er niet in, omdat je met je gebruikte Lenovo A in de meeste gevallen via wifi zult werken. Bij de Tab 2 A10 kies je voor een schermdiagonaal van 10,1 inch. De resolutie is 1920x1200 pixels, wat het werken met deze tablet extra aangenaam maakt. Vanwege de IPS techniek zit je met je gebruikte Lenovo A ook ontspannen buiten. Het scherm is altijd helder en biedt daarmee een hoge mate van comfort. Natuurlijk heeft de Tab 2 A een camera aan de voorzijde. Die heeft een resolutie van 8 MP, wat voor een tabletcamera helemaal niet slecht is. Ook aan de voorzijde is een camera aanwezig. Die is 5 MP sterk, zodat selfies altijd scherp zullen worden.

Hoe scoort de refurbished Lenovo A ten opzichte van Samsung?

Bij een refurbished Lenovo A kopen is het altijd handig om te vergelijken met de concurrent. Zetten we de Tab 2 A10 tegenover de Samsung Galaxy Tab A 10,1 16 GB, dan vallen een paar zaken op. In de eerste plaats hebben de beeldschermen dezelfde resolutie. Maar er is een belangrijk verschil. Waar de refurbished Lenovo A over een helder IPS-scherm beschikt, moet de Samsung Galaxy het doen met gewone lcd. De camera in beide tablets biedt een verzadiging van 8 MP. Toch moet de Samsung Galaxy het aan de voorzijde doen met een selfiecamera van slechts 2 MP. Beduidend minder dus dan de 5 MP waarover de gebruikte Lenovo A beschikt. Het werkgeheugen in beide tablets meet 2 GB. Wél is de accu in de Samsung Galaxy iets sterker. Die heeft een capaciteit van 7.300 mAh, terwijl de accu van de Lenovo Tab 2 A 10 over een capaciteit van 7.000 mAh beschikt.

Productspecificaties:

Camera:

 • Resolutie: 8 MP, selfie 5 MP
 • Video opname: ja

Scherm:

 • Schermgrootte: 10,1 inch
 • Pixeldichtheid: 224 dpi
 • Technologie: IPS

Behuizing, afmeting en gewicht:

 • Afmeting: 171 mm x 247 mm x 8,9 mm
 • Gewicht: 509 gram

Besturingssysteem, processor, verbindingen, accu:

 • Besturingssysteem: Android
 • Processor: MediaTek MT8165 quad core 1,5 GHz
 • Draadloze verbindingen: wifi, 5 GHz, bluetooth, GPS
 • Accu: Li-Ion 7.000mAh