Refurbished Kobo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (14)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Een refurbished Kobo e-reader kopen bij reBuy

Een refurbished Kobo e-reader kopen bij reBuy

Het Canadese bedrijf Kobo, tegenwoordig onderdeel van het Japanse Rakuten, werd in 2009 opgericht. De naam Kobo is een anagram voor 'book'. De belangrijkste bedrijfsactiviteit van Kobo is het maken van e-readers, e-books en het ontwikkelen van apps die elektronisch lezen gemakkelijk en aangenaam maken. Daarnaast brengt Kobo onder de naam Kobo Arc ook een aantal tablets op de markt. Je kunt bij reBuy een volledig functionele Kobo tablet kopen met maar liefst drie jaar garantie.

Een refurbished Kobo e-reader met veel voordeel en garantie

Als je op je budget wilt letten, maak je regelmatig een keuze welke apparatuur je nieuw aanschaft en welke devices je tweedehands koopt. Je kunt op de markt voor tweedehands goederen echter te gemakkelijk een miskoop doen. Wat als je tablet binnen enkele maanden defect raakt of vanaf het begin slecht werkt? Vaak heb je geen of nauwelijks garantie. reBuy doet het anders. Als je bij ons een refurbished Kobo tablet koopt, weet je zeker dat hij van binnen schoon is en dat we alle onderdelen hebben vervangen die niet meer als nieuw functioneren. Daarom durven wij drie jaar garantie te geven plus een aanzienlijk prijsvoordeel.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Kobo e-reader met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Kobo e-reader gebruikssporen vertoont. Deze sporen aan de buitenkant van je apparaat kun je storend vinden, maar je mag erop rekenen dat je tablet voor de volle 100% werkt. Als je gebruikssporen geen punt vindt, kan je prijsvoordeel oplopen tot 50% van de gangbare winkelwaarde. Bij elke Kobo tablet staat duidelijk een gebruikscategorie vermeld. Zo weet je wat je koopt. Dit zijn onze vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: geen of minuscule gebruikssporen;
  • zeer goed: minimale, niet voelbare gebruikssporen;
  • goed: weinig, maar wel duidelijke gebruikssporen;
  • sterk gebruikt: duidelijk voelbare en zichtbare gebruikssporen zijn aanwezig.

Welk refurbished Kobo is een goed Android tablet?

De meeste tablets uit het leverprogramma van Kobo zijn strikt genomen geen echte tablets, maar e-readers. In de lijnen Kobo Aura en Kobo Glo vind je een groot aantal zeer goed functionerende e-readers die je met hun geavanceerde apps een aangename leeservaring bieden, waar je ook bent. Onder de naam Kobo Arc heeft Kobo sinds 2012 een aantal uitstekende Android tablets uitgebracht. Wil je een Android tablet met full-HD-scherm, dan kun je kiezen voor de Kobo 7HD of de Kobo 10HD. De 7HD heeft een 7 inch-scherm en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De 10HD heeft een 10,1 inch-scherm met 2560 x 1600 pixels resolutie. De 1,5 Ghz dual-coreprocessor zorgt voor snelle prestaties en je kunt kiezen uit modellen met een interne opslag van 16, 32 of 64 GB. Omdat lezen een core business van Kobo is, zijn handige apps als Reading Life, Kobo Pulse en PressReader al geïnstalleerd.

Kan ik audioboeken beluisteren op mijn refurbished Kobo tablet?

Kobo produceert naast e-books ook audioboeken. Als je je ogen rust wilt gunnen of iemand met visuele beperking wilt laten genieten van een goed verhaal, is een audioboek een echte uitkomst. Echter, je Kobo tablet of e-reader speelt ze niet af. Kobo geeft je wel een app waarmee je audioboeken via je smartphone kunt afspelen.