Refurbished MAS Elektronik / Xoro kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Mas Elektronik Xoro kopen

Refurbished Mas Elektronik Xoro kopen van klein tot zeer groot

Bij een refurbished tablet zijn vooral twee dingen belangrijk. Enerzijds is dat het werkgeheugen en anderzijds de snelheid waarop de processor werkt. Kies je voor een gebruikte Mas Elektronik Xoro, dan weet je dat je op deze punten goed zit. Daarnaast is de vormgeving van deze tablets modern en zijn ze stevig gebouwd. Heel opvallend bij het refurbished Mas Elektronik Xoro-assortiment, is de enorme variatie in beeldschermformaten. Zo begint het kleinste model met een beeldscherm van 7 inch, maar je kunt bij reBuy ook een tweedehands Mas Elektronik Xoro kopen met een beeldscherm van maar liefst 21,5 inch.

Is bij reBuy een gebruikte Mas Elektronik Xoro kopen vertrouwd?

Heb je weleens stilgestaan bij het verschil tussen refurbished en tweedehands? Bij de aankoop van een tweedehands tablet moet je maar afwachten of alles functioneert. Het kopen van een gebruikte Mas Elektronik Xoro bij reBuy gaat heel anders. Elk apparaat wordt bij binnenkomst door onze deskundigen gecontroleerd. Zijn er onderdelen die niet goed meer functioneren, dan worden ze direct vervangen. Ook de informatie die soms op tablets achterblijft wordt volledig gedeletet. Daarna wordt de tablet grondig schoongemaakt. Bestel jij bij reBuy een Mas Elektronik Xoro tweedehands, dan krijg je een apparaat in handen dat gewoon nieuw aanvoelt.

Hoeveel garantie zit er op een Mas Elektronik Xoro tweedehands?

Bij reBuy hebben wij de refurbished Mas Elektronik Xoro tablets onderverdeeld in vier klassen van gebruik. Sommige exemplaren zijn als nieuw, terwijl andere al een wat meer gebruikt uiterlijk hebben. Zit er op je gebruikte Mas Elektronik Xoro een voelbaar krasje, dan zakt direct de prijs en bieden wij de tablet aan in een lagere klasse. Je weet dus vooraf precies voor welk uiterlijk je kiest. Voor de binnenkant van de tablet maakt het niet uit. In welke klasse jouw refurbished Mas Elektronik Xoro ook valt, hij is altijd voor 100% functioneel. Bovendien wordt door reBuy aan iedere koper een garantie van maar liefst drie jaar verstrekt. Ook als je direct na aankoop spijt hebt, is er niets aan de hand. Onze niet-goed-geld-terug-garantie van 21 dagen biedt jou de mogelijkheid om het apparaat gewoon terug te sturen.

Heeft een refurbished Mas Elektronik Xoro een goede accu en beeldscherm?

Werpen we een blik op het assortiment, dan straalt daar de veelzijdigheid van af. Kies je bijvoorbeeld voor de Xoro PAD 9719QR, dan krijg je daarmee een tablet in handen met een Cortex-A9 processor die werkt op 1,6 GHz. Deze snelle tablet zet met een resolutie van 2048 x 1536 pixels het beeld op het scherm. Zo kun je foto's en video zeer helder en scherp bekijken. Verwacht overigens niet dat je tablet gauw zal stoppen met werken. De accu van maar liefst 10.000 mAh geeft power voor vele uren. Wil je liever een tablet met de grootte van een tv bestellen? Denk dan eens over een refurbished Mas Elektronik Xoro kopen met beeldschermformaat van 21,5 inch. Deze Xoro MegaPad is er ook nog een stapje kleiner, met een scherm van 18,5 inch. Beide refurbished Mas Elektronik Xoro tablets draaien op Android, beschikken over USB-aansluitingen en een geheugenkaartsleuf.