Refurbished Nokia kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Refurbished Nokia tablet kopen

Een refurbished Nokia tablet kopen bij reBuy

Ooit was het Finse Nokia de onbetwiste wereldmarktleider op het gebied van mobiele telefoons. Toen de smartphone op de markt kwam en het operating system Android steeds meer gebruikers kreeg, kwam er een einde aan Nokia's hegemonie. Tegenwoordig produceert Nokia uitstekende smartphones die de vergelijking met concurrerende modellen goed aankunnen. Ook de op markt voor tablets boekt Nokia successen. Je kunt bij reBuy met veel prijsvoordeel een refurbished Nokia tablet kopen. Wij geven je drie jaar garantie.

Een refurbished Nokia tablet geeft je veel zekerheid

Wil je een Nokia tablet aanschaffen, maar moet je ook op je budget letten, dan kun je met veel voordeel een tweedehands Nokia tablet kopen. Dat geeft je echter wel een aantal onzekerheden. Vaak is er geen sprake van garantie en je weet ook niet of je tablet nog naar behoren werkt. Het zou kunnen dat je al snel geconfronteerd wordt met reparatiekosten. Bij reBuy loop je geen risico. Wij kopen gebruikte tablets en geven ze een intensief refurbishproces. We maken tablets van binnen schoon en vervangen alle onderdelen die niet meer volgens specificaties functioneren. Pas als een tablet weer 100% functioneel is, bieden we hem als refurbished exemplaar te koop aan. Daar mag je op vertrouwen.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Nokia tablet met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je Nokia tablet zichtbare en soms voelbare gebruikssporen vertoont. reBuy geeft je de garantie dat gebruikssporen nooit van invloed zijn op de correcte werking van je Nokia tablet. Als je gebruikssporen niet problematisch vindt, gunnen we je een groter prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de gangbare winkelwaarde. Bij elke productomschrijving vermelden we duidelijk in welke gebruikscategorie een tablet thuishoort. Zo weet je exact wat je koopt en wat je mag verwachten. Dit zijn onze vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of heel weinig gebruikssporen op je tablet;
  • zeer goed: weinig zichtbare, maar geen voelbare gebruikssporen op je tablet;
  • goed: je tablet heeft zichtbare gebruikssporen die soms voelbaar zijn;
  • sterk gebruikt: duidelijke gebruikssporen die je ook kunt voelen op je tablet.

Welk operating system heeft mijn refurbished Nokia tablet?

Je kunt in het assortiment van Nokia kiezen uit tablets die Android als operating system hebben en tablets die op Windows draaien. Een uitstekende Windows tablet is bijvoorbeeld de succesvolle Nokia Lumia 2520. Deze tablet heeft een kristalhelder 10,1 inch-scherm en full-HD-resolutie. Je films komen echt tot leven en je geniet van diepe contrasten en natuurgetrouwe kleuren. Je tablet speelt populaire gecomprimeerde formats als DivX, XVid en het modernere H.264 probleemloos af. Wil je liever een Android tablet, kies dan de Nokia N1. Deze tablet heeft een 8 MP-backcamera, een 5 MP-selfiecamera en een 9,7 inch-scherm met een haarscherpe resolutie van 2048 x 1536 pixels.

Bij welke refurbished Nokia tablet kan ik de opslagcapaciteit uitbreiden?

Zowel de Nokia N1 als de Nokia Lumia 2520 hebben een RAM-geheugen van 2 GB en een interne opslagcapaciteit van 32 GB. Bij de Androidtablet Nokia N1 is deze capaciteit niet uit te breiden. De Windows tablet Nokia Lumia 2520 heeft een micro-SD-slot waar je een extra geheugenkaart in kunt plaatsen tot maximaal 64 GB.