Refurbished PEARL kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Pearl tablet kopen

# Heel voordelig een refurbished Pearl tablet kopen

Heb je graag een tablet die op Android draait of liever één op Windows? Kies je voor een refurbished Pearl tablet, dan is het allemaal mogelijk. Dat geldt bij de gebruikte Pearl tablet trouwens ook voor de grootte van het scherm. Zo kan het scherm in maat variëren van 6,5 inch tot 9,7 inch. Er is dus altijd een model dat past bij het doel waarvoor je de tablet nodig hebt. Een klein model met schermformaat van 6,5 inch is erg praktisch om op elk moment online te kunnen zijn. Ga je voor een groter scherm, dan biedt dat weer andere voordelen. Voor de prijs die je voor een gebruikte Pearl tablet betaalt, hoef je het zeker niet te laten. Je krijgt de beschikking over een modern apparaat, terwijl je genoeg geld overhoudt om aan andere leuke dingen te besteden.

Een gebruikte Pearl tablet met de juiste classificatie

Een refurbished Pearl tablet kopen bij reBuy betekent kiezen voor maximale zekerheid. Wij kennen een helder classificatiesysteem dat voor elk apparaat loopt van 'als nieuw' tot aan 'sterk gebruikt'. Hier zitten de stappen 'goed' en 'zeer goed' nog tussen. Elke klasse krijgt bij ons een eigen prijs. Kies je een Pearl tablet tweedehands waarop niet of nauwelijks een gebruiksspoor te vinden is, dan kies je voor de hoogste prijsklasse. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een refurbished Pearl tablet in een lagere prijscategorie. Misschien draagt jouw apparaat dan enkele gebruikssporen, zoals krasjes die je met de nagel voelt. Voor eigen gebruik is dat niet erg, zelf loop je ook al gauw een krasje op.

Pearl tablet tweedehands, altijd 100% functioneel

Tot nu toe spraken we slechts over de buitenkant van de gebruikte Pearl tablet. Van binnen zijn onze tablets altijd 100% functioneel. Na binnenkomst worden ze met deskundige ogen bekeken. Versleten onderdelen worden vervangen en de tablet wordt helemaal schoon gemaakt. Wanneer een Pearl tablet tweedehands bij jou arriveert, kun je niet meer merken dat hij ergens anders een vorig leven heeft gehad. Pearl is een hip Duits merk. De tablets die Pearl op de markt heeft gebracht, zijn heel gevarieerd. In ons aanbod vind je vooral de types eLyricon en Touchlet.

Beschikt een refurbished Pearl tablet ook over 3G?

De eLyricon EBX-700 heeft een beeldscherm met 7 inch doorsnede en een werkgeheugen van maar liefst 4 GB. Zoals je vast wel weet zorgt elke gigabyte extra werkgeheugen voor een aanzienlijke versnelling van je tablet. Deze refurbished tablet is zwart en heeft handige toetsen onder en naast het beeldscherm. Hij is vooral bedoeld om boeken op te lezen, maar is daarbij ook multimediaal. Je kunt naar foto's en video kijken en de muziek beluisteren die je het liefste hoort. Met de Touchlet X10 Dual+, krijg je een refurbished Pearl tablet in handen die over zowel wifi als 3G beschikt. Met een beeldscherm van 9,7 inch biedt deze tablet je een mooi zicht op al je foto's, video's en geopende apps. De kleur van de tablet is zwart met zilver. Deze gebruikte Pearl tablet draait op het Android besturingssysteem.