Refurbished TrekStor kopen | 3 jaar garantie | reBuy (25)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Trekstor tablet kopen

Refurbished Trekstor tablet kopen met goede specificaties

Een gebruikte tablet kopen die nog helemaal up-to-date is? Dan zit je met een refurbished Trekstor tablet helemaal goed. Dit Duitse kwaliteitsmerk zet tablets in de markt die heel prettig en soepel functioneren. Neem bijvoorbeeld de Trekstor Volks-Tablet, daar doen RAM-geheugen van 2 GB en de ARM-processor prima hun werk. De uitstekende grafische kaart van het merk Mali zorgt in een handomdraai voor een hoge resolutie van 1366 x 768 pixels op je 10 inch-beeldscherm. Dat zijn nog eens waarden die het aantrekkelijk maken om een tweedehands Trekstor tablet te kopen.

Een Trekstor tablet tweedehands omgeven met garantie

Schaf je een refurbished Trekstor tablet aan bij reBuy, dan koop je daarmee een flink stuk zekerheid. Wij hebben vooraf de gebruikte Trekstor tablet nauwkeurig gecontroleerd. Hiervoor volgde deze een heel traject. Deskundige medewerkers testen hier alle functies en kijken of een onderdeel misschien versleten is. Is dat het geval, dan wordt zo'n onderdeel direct vervangen. Alle gegevens die ooit op de tablet stonden, worden er natuurlijk afgehaald. Daarna ondergaat de Trekstor tablet een diepgaande reiniging. Al deze handelingen zorgen ervoor dat wie een tweedehands Trekstor tablet kopen gaat, geen enkele herinnering meer tegenkomt aan een vorige eigenaar. De tablet voelt weer helemaal als nieuw en functioneert voor de volle 100%. Dat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij leveren, blijkt ook uit het feit dat je altijd drie jaar garantie krijgt. Ben je misschien bang dat je na de aanschaf van de tweedehands Trekstor gaat twijfelen? Geen probleem: wij bieden altijd een 'niet goed, geld terug'-garantie van 21 dagen.

Met een gebruikte Trekstor tablet blijf je altijd online

Aantrekkelijk bij de gebruikte Trekstor tablet is ook de aanwezigheid van 3G. Heb je dus even niet de beschikking over een wifispot, dan kun je toch gewoon op internet blijven. We bieden de Trekstor tablet tweedehands ook aan met een scherm van 7 inch of 8 inch. Het zal dus afhangen van de doelstelling waarvoor je deze tablet bij ons koopt. Wist je trouwens dat Trekstor ook erg mooie e-bookreaders maakt? Die vind je ook bij het overzicht in ons scherm. Want hoewel je ook op je tablet e-books kunt lezen, geeft een echte e-bookreader tijdens het lezen veel meer rust. De schermen van de Trekstor e-bookreaders zijn 7 inch groot. Precies de juiste maat dus om tijdens een reis in vliegtuig of trein gemakkelijk in je tas te stoppen.

Welke specificaties heeft jouw gebruikte Trekstor tablet?

Om een refurbished Trekstor tablet te kopen hoef je niet diep in de buidel te tasten. Dat is nog een ander voordeel van dit trendy merk. De kwaliteit is goed en de snelheid hoog, terwijl de prijs heel acceptabel blijft. Een kijkje in ons overzicht vertelt je wat dat betreft gelijk meer. Ben je benieuwd hoe het bij de getoonde refurbished Trekstor tablet met de specificaties zit, klik dan gewoon even door. Je ziet alle kwaliteiten van de tablet of e-bookreader direct voor je neus. Dat wordt nog moeilijk kiezen, want de keuze is best groot!