Refurbished Wortmann kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Wortmann tablet kopen

Een refurbished Wortmann tablet kopen bij reBuy

Wortmann is een onafhankelijke Duitse fabrikant van notebooks, serversystemen, monitoren en pc's. Het bedrijf is opgericht in 1986 en heeft met name in het Duitstalige gebied een zeer goede reputatie opgebouwd. Onder de naam Terra Pad brengt Wortmann tablets uit voor zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Wellicht ben je in je lokale winkel nog geen Wortmann tablet tegengekomen. Wortmann werkt namelijk uitsluitend met een select aantal distributiekanalen. Bij reBuy kun je met veel prijsvoordeel een refurbished Wortmann tablet kopen.

Een refurbished Wortmann tablet met volledige functionaliteit

Het is altijd mogelijk om te besparen door een Wortmann tablet tweedehands te kopen. Je loopt dan wel risico's. Vaak is er geen sprake van een garantietermijn, zeker niet als je je tablet van een particulier afneemt. Ook is het maar de vraag of alle onderdelen nog wel goed werken. Bij reBuy loop je geen enkel risico. Wij nemen gebruikte Wortmann tablets over en geven ze een intensief refurbishproces. Alle onderdelen die niet naar behoren functioneren, vervangen we. Binnen- en buitenwerk reinigen we en pas als een Wortmann tablet weer 100% functioneel is, bieden we hem te koop aan. Jij krijgt van ons drie jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Wortmann tablet met gebruikssporen

De prijs van een refurbished Wortmann tablet is zeer voordelig, in vergelijking met de nieuwwaarde. Je kunt echter nog meer besparen bij ons. Het kan namelijk zo zijn dat je Wortmann tablet gebruikssporen vertoont. Je mag erop rekenen dat deze krasjes en schaafplekjes geen invloed hebben op de correcte werking van je tablet. Accepteer je meer gebruikssporen, dan kan je prijsvoordeel oplopen tot wel 50% van de gangbare winkelprijs. We geven elke tablet een plek in een gebruikscategorie. Deze categorie staat vermeld bij elke tablet, zodat je ook weet wat je koopt. Dit zijn onze gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of heel kleine gebruikssporen;
  • zeer goed: je kunt lichte gebruikssporen zien;
  • goed: er zijn gebruikssporen, die je soms kunt voelen;
  • sterk gebruikt: duidelijk zichtbare en voelbare gebruikssporen.

Welke formaten en camera's kan mijn refurbished Wortmann tablet hebben?

Iedere tabletgebruiker zal een eigen voorkeur hebben voor het formaat van zijn tablet. Wortmann heeft hier handig op ingespeeld en biedt Terra Pad tablets aan in een aantal formaten. De kleinste, de Wortmann Terra Pad701, heeft een beelddiagonaal van 7 inch. Deze handzame tablet heeft een backcamera van 2 MP resolutie en een selfiecamera met 0,3 MP resolutie. Wil je een grotere tablet, kies dan bijvoorbeeld voor de Terra Pad 1001 of 1002. Deze tablets hebben een beelddiagonaal van 9,7 inch en zijn met dezelfde camera's uitgerust als de Terra Pad701. De Terra Pad 1003 en 1004 bieden je een 10,1 inch-scherm. De scherpste foto's maak je met de Terra Pad 1004. Dit model heeft een 5 MP-backcamera en een 2 MP-selfiecamera.

Is mijn refurbished Wortmann tablet een goed instapmodel?

Wortmann tablets kennen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn vergeleken met tablets van topmerken voordelig geprijsd, maar leveren ook niet de topprestaties van de vlaggenschepen van Samsung of Apple. Voor veel beginnende gebruikers is dit ook niet nodig. De snelle processors, prima camera's en de gebruiksvriendelijke software zijn meer dan voldoende. Zowel kinderen als senioren kunnen met een Terra Pad snel en comfortabel vertrouwd raken met de digitale wereld.