Refurbished ZTE kopen | 3 jaar garantie | reBuy (7)

Refurbished ZTE tablet kopen

Een refurbished ZTE tablet kopen bij reBuy

Het Chinese ZTE, opgericht in de moderne metropool Shenzen, is een van de grootste leveranciers van telecomapparatuur van het land. Voor de consumentenmarkt brengt ZTE onder meer smartphones en tablets uit, die meer en meer voet aan de grond krijgen in de Europese markt. De technisch uitstekende en gebruiksvriendelijke ZTE Android tablets kunnen de strijd met concurrerende merken goed aan en stijgen in populariteit. Je kunt bij reBuy een refurbished ZTE tablet kopen. Wij garanderen 100% functionaliteit en geven je drie jaar garantie.

Een refurbished ZTE tablet is volledig functioneel en erg voordelig

Je kunt proberen om met veel prijsvoordeel een tweedehands ZTE tablet te kopen bij een aantal online kanalen. Vaak is er nauwelijks sprake van een garantieperiode en je weet nooit van tevoren of alle onderdelen nog wel naar behoren werken. Bij reBuy pakken we het anders aan. Wij kopen gebruikte ZTE tablets op en onderwerpen elke tablet aan een grondige inspectie. Alles wat niet meer goed werkt, vervangen we door nieuwe onderdelen. Het binnenwerk van elke tablet reinigen we grondig. Pas als een tablet weer functioneert als een nieuw exemplaar, bieden we hem te koop aan. Goedkoop ontaardt bij reBuy dus nooit in duurkoop.

Extra voordeel bij een refurbished ZTE tablet met gebruikssporen

Een refurbished ZTE tablet bieden we voor een zachte prijs aan, zodat je aanzienlijk kunt besparen op de kosten van een tablet. Echter, je kunt nog meer besparen. Vind je het geen probleem als je ZTE tablet zichtbare of voelbare onvolkomenheden zoals schaafplekjes of krasjes heeft? Dan kan je prijsvoordeel oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. Elke tablet geven we een plek in een zogenaamde gebruikerscategorie. Bij onze productomschrijvingen geven we de categorie duidelijk aan, zodat je weet wat je koopt. Dit zijn onze huidige categorieën:

  • als nieuw: zo goed als nieuw;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen;
  • goed: zichtbare gebruikssporen;
  • sterk gebruikt: zeer duidelijke gebruikssporen.

Welke refurbished ZTE tablet is geschikt voor het 4G-netwerk?

ZTE heeft in de afgelopen jaren uitstekende tablets op de markt gebracht waarmee je op verschillende manieren kunt communiceren. Je hebt de keuze uit tablets met wifi, bluetooth, single-sim en dual-sim. Als je snel wilt werken is het voordelig als je ZTE tablet in staat is het snelle 4G-netwerk te gebruiken. Je kunt dan op zoek gaan naar de ZTE V81 of de ZTE PF100. De V81 heeft een 8 inch-scherm en een interne opslag van 4 GB. De PF 100 is groter en heeft een 10 inch-scherm en 16 GB opslag. Bovendien heeft hij een camera met een hogere resolutie.

Welke refurbished ZTE tablet heeft een goede camera?

De meeste Android tablets zijn niet in staat om echt professioneel te fotograferen. Echter, het maken van haarscherpe foto's die je snel via social media kunt delen, behoort altijd tot de mogelijkheden. In het assortiment van ZTE zijn een aantal tablets met een backcamera van 5 MP en een frontcamera van 2 MP resolutie. Dit is in de praktijk meer dan voldoende. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ZPad 8 of de ZTE Optik 2. Wil je scherpere selfies kunnen maken, ga dan voor de ZTE Zpad, die een 5 MP-frontcamera heeft. De ZTE V98 heeft een backcamera van 8 MP resolutie en is bovendien een dual-simtoestel.