Refurbished PocketBook kopen | 3 jaar garantie | reBuy (20)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished PocketBook kopen

Refurbished PocketBook kopen bij reBuy

Een tweedehands PocketBook kopen bij reBuy geeft je de garantie op een e-reader die tot 50% voordeliger is dan een nieuw exemplaar. Bovendien controleren wij elke PocketBook, reinigen hem en herstellen hem wanneer dit nodig is. Zo ben je er zeker van dat je refurbished PocketBook 100% functioneel is en gebruiksklaar bij levering. Bovendien krijg je 3 jaar garantie en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop. Het enige wat je zelf moet doen is de boeken erop zetten die je wilt lezen. Daarna kun je helemaal onderduiken in een wereld van spannende verhalen of informatieve bestsellers.

Welke conditie wens je voor je gebruikte PocketBook?

Niet elke PocketBook die je bij reBuy kunt vinden is in dezelfde staat. Daarom delen wij alle toestellen op aan de hand van hun uiterlijke conditie. Aan de binnenkant zijn ze vanzelfsprekend allemaal tip top in orde en gecontroleerd. Afhankelijk van de conditie is er ook een prijsverschil. Hoe meer gebruikssporen, hoe groter je prijsvoordeel:

  • PocketBooks die als nieuw zijn bevatten geen of weinig gebruikssporen.
  • Is het toestel gedefinieerd als zeer goed, dan zijn er slechts kleine en niet voelbare gebruikssporen.
  • Bij een goede tweedehands PocketBook zijn er weinig gebruikssporen, maar ze zijn wel voelbaar.
  • Een sterk gebruikte PocketBook heeft meerdere gebruikssporen die je kunt voelen. Deze is het gunstigst geprijsd.

Waarom een PocketBook tweedehands kopen?

PocketBooks zijn e-readers die je een aangename leeservaring geven zonder dat je een stapel boeken in huis hoef te halen. In tegenstelling tot een tablet zijn ze ontwikkeld als leestoestel. Dit merk je zowel aan het scherm en de eventuele kleuren als aan de lichtsterkte. Waar een standaardscherm bij het lezen van teksten al snel vermoeide ogen oplevert, is dit bij een refurbished PocketBook niet het geval. Daarnaast zijn PocketBooks uiterst handig voor mensen die veel op pad zijn. Dankzij hun geringe grootte en gewicht neem je ze moeiteloos altijd met je mee.

Een gebruikte PocketBook die meer is dan een e-reader

Behalve de klassieke PocketBook die louter en alleen bedoeld is als e-reader, zijn er ook modellen die meer te bieden hebben. Het gebruikte PocketBook IQ bijvoorbeeld houdt het midden tussen een e-reader en een tablet. Het kleurenscherm kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Deze geavanceerde e-reader biedt de mogelijkheid tot surfen op het internet. Je kunt zowel je e-mail lezen op het PocketBook IQ als muziek beluisteren. Houd er wel rekening mee dat het PocketBook geen volwaardige tablet is en voornamelijk bedoeld om te lezen.

Vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van de refurbished PocketBook

Wat vormgeving betreft is het tweedehands PocketBook eenvoudig gehouden. De functionaliteit komt op de eerste plaats en daar horen te veel afleidende franjes en frutsels niet bij. Het apparaat beschikt over duidelijke knoppen die je kunt gebruiken om door je collectie of tekst te bladeren. Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van bookmarks. Een aantal modellen is voorzien van een touchscreen. Zeker bij PocketBooks die meer zijn dan enkel een e-reader is dit een groot pluspunt.