Refurbished Point of View kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Point of view tablet kopen

Een refurbished Point of View tablet van reBuy

Point of View, ook bekend onder de naam POV, is een Nederlands bedrijf dat in 2000 werd opgericht in Eindhoven. In het productassortiment van Point of View vind je personal computers, tablets, accessoires als dongels en koptelefoons en een grote variatie aan videokaarten voor diverse systemen. Point of View is sterk vertegenwoordigd in de business-to-business markt en levert tablets voor verschillende bedrijfsmatige toepassingen, maar brengt ook tablets uit voor de consumentenmarkt, waaronder een speciale lijn voor kinderen. Bij reBuy kun je een refurbished Point of View tablet kopen met een aantal voordelen.

Een refurbished Point of View tablet kopen levert je voordelen op

Als je van plan bent om een tweedehands Point of View tablet te kopen, weet je vaak niet wat je krijgt. Het prijsvoordeel mag dan wel aanzienlijk zijn, maar werken alle onderdelen nog en is het binnenwerk misschien niet vervuild? Je scherpe deal zou zomaar een kat in de zak kunnen zijn. Deze risico's loop je nooit bij reBuy. Alle tablets die wij ontvangen, ondergaan een streng refurbishproces. Het binnenwerk wordt grondig schoongemaakt en we vervangen alle onderdelen die niet meer optimaal functioneren. Als wij een Point of View tablet verkopen, mag je ervan uitgaan dat hij 100% functioneel is. We geven je bovendien drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Point of View tablet met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Point of View tablet sporen van voorafgaand gebruik vertoont. Uiterlijke gebruikssporen hebben nooit invloed op de werking van je tablet. Hoe meer gebruikssporen jij kunt aanvaarden, des te meer prijsvoordeel reBuy je gunt. Je kunt tot wel 50% op de nieuwprijs besparen. Wij geven elke tablet een plek in een van deze vier gebruikscategorieën en vermelden de categorie duidelijk bij elk product:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Point of View tablet is geschikt voor kinderen?

Het is van voordeel om kinderen al zo vroeg mogelijk wegwijs te maken met moderne elektronica. Leren gaat spelenderwijs en Point of View heeft hierop ingespeeld met een eigen lijn van tablets. Je kunt ze in twee kleuren krijgen: roze en blauw. De Kids Bundle tablet heeft een 7 inch scherm, een touchscreen met een resolutie van 1280 x 800 pixels en 8 GB geheugen. Hij wordt geleverd met een stevige koptelefoon in dezelfde kleur en is voorzien van wifi, Bluetooth en een sterk schokabsorberende beschermhoes.

Welke refurbished Point of View tablet geeft toegang tot het 4G-netwerk?

Point of View maakt tablets geschikt voor Windows 10 en tablets die op Android draaien. De Windows tablets van Point of View werken met het 3G-netwerk, net als de meeste Android tablets. De TAB-M7415 werkt met Android, heeft een 7 inch scherm en is geschikt voor 4G. Wil je een grotere 4G tablet, kies dan voor de TAB-M10410, die een scherm van 10,1 inch heeft.