Refurbished Galaxy Tab 2 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (15)

Schermgrootte
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Galaxy Tab 2

Refurbished Galaxy Tab 2 kopen

Als opvolger van de Galaxy Tab vind je de Galaxy Tab 2 in een 7 inch-versie en een 10,1 inch-versie. De 7 inch-versie heeft een schermresolutie van 1024 x 600 pixels, voor de 10 inch-tablet is dit 1280 x 800 pixels. Hiermee ben je verzekerd van een helder en duidelijk scherm waarop je probleemloos kunt lezen, een video kunt bekijken of je foto's checken. Een 1 GHz dualcore-processor in combinatie met 1 GB werkgeheugen zorgt ervoor dat de refurbished Galaxy Tab 2 snel en feilloos werkt. Net uit de doos draait de Galaxy Tab 2 op Android 4.0.3, ook bekend als Ice Cream Sandwich, maar na een update is Android 4.2.2, ook bekend als Jelly Bean, beschikbaar.

Waarom zou je de tweedehands Galaxy Tab 2 kopen?

Er zijn verschillende goede redenen om de tweedehands Galaxy Tab 2 te kopen. Allereerst betaal je voor een refurbished toestel bij reBuy tot 50% minder dan wanneer je een nieuw toestel in huis haalt. Daar doe je al een serieus voordeel mee. Waarom je dan voor de Galaxy Tab 2 zou kiezen? Deze Samsung tablet mag dan van een oudere generatie zijn, hij beschikt nog altijd over alle broodnodige functies. Zo is er een degelijke 3 MP-camera aanwezig op de refurbished Galaxy Tab 2. De degelijke processor biedt je alle snelheid die je zoekt voor je dagelijkse gebruik, en de batterij gaat veel langer mee dan je zou verwachten.

Hoeveel opslagruimte heeft de refurbished Galaxy Tab?

Standaard komt de gebruikte Galaxy Tab 2 met een opslagruimte van 8, 16 of 32 GB. Dit is al heel behoorlijk voor een tablet van deze generatie, maar het kan nog beter. In het toestel vind je een slot waarmee je deze ruimte nog eens serieus kunt vergroten. Hiervoor gebruik je een micro SD-kaartje van 32 GB. Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een kaartje van 16 GB als je niet verwacht veel ruimte nodig te hebben.

Is er in de Galaxy Tab 2 tweedehands ook ruimte voor een sim-kaart voorzien?

Net als bij zijn voorganger kun je bij de refurbished Galaxy Tab 2 kiezen voor een toestel met een sim-kaart slot. Dit is echter niet standaard het geval, aangezien er ook modellen zijn die alleen op een wifi-verbinding berekend zijn. Wil je de Galaxy Tab 2 ook als telefoon inzetten, dan is het dus nodig om vooraf na te gaan of het een model is dat telefonie ondersteunt. In dat geval is het mogelijk om te bellen, berichten te versturen en andere zaken die je met je smartphone doet.

Productspecificaties

Batterij

  • Li-on 4000 mAh batterij, niet verwijderbaar
  • Stand-by tijd: 1080 uur met gebruik van 3G
  • Gesprekstijd: 20 uur met gebruik van 3G

Platform

  • Besturingssysteem: Android 4.0.3, update naar 4.2.2
  • Processor: Dual-core 1.0 GHz

Geheugen

  • 8/16/32 GB, 1 GB RAM
  • Micro sd kaartslot met mogelijkheid om uit te breiden tot 32 GB

Algemeen

  • Kleuren: zwart, wit, rood
  • Gewicht: 345 gram
  • Grootte: 7 of 10 inch diagonaal