Refurbished Galaxy Tab S3 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (4)

Refurbished Galaxy Tab S3 kopen

Refurbished Galaxy Tab S3 kopen

Wil je graag een refurbished Galaxy Tab S3 kopen, dan weet je al direct dat je kiest voor een 9,7 inch Super Amoled-scherm. Samsung koos voor deze tablet 9,7 inch als standaard maat. Dit in tegenstelling tot zijn voorganger, de Samsung Galaxy Tab S2, die ook met een kleiner scherm van 8,0 inch verkrijgbaar is. Een refurbished Galaxy Tab S3 kopen betekent kiezen voor een tablet met een snelle wifi-verbinding en eventueel 4G. Wij bieden de gebruikte Galaxy Tab S3 aan in de tinten zilver en zwart.

Waarin verschilt de refurbished Galaxy Tab S3 van zijn voorganger?

De Galaxy modellen lijken elkaar op het eerste gezicht niet veel te ontlopen. Wel beschikt de Galaxy Tab S3 over een mooier design. Zo is de achterkant van glas en is de aluminium omlijsting veel beter afgewerkt. Maar de echte verschillen zitten aan de binnenkant. Met name op het terrein van de processorsnelheid is er veel verbeterd. Zo wordt de Samsung Galaxy Tab S2 aangestuurd door de Snapdragon 652 processor van Qualcomm. Bepaald niet onaardig natuurlijk, maar de Snapdragon 820 processor in de refurbished Galaxy Tab S3 haalt hem aan alle kanten in. Vooral op grafisch gebied is deze tablet soms wel drie keer zo snel. Dat is bijvoorbeeld fijn als je veel games speelt.

Heeft de Galaxy Tab S3 tweedehands nog meer verschillen?

Natuurlijk is het niet alleen de processor die een refurbished Galaxy Tab S3 kopen zo aantrekkelijk maakt. Ook het werkgeheugen is met 3 GB een hele gigabyte sneller dan zijn voorganger. Maar er zijn nog meer features die een tweedehands Galaxy Tab S3 kopen een stuk interessanter maken dan het kopen van de Tab S2. Zo werd de refurbished Galaxy Tab S3 door Samsung in de markt gezet met een veel gebruiksvriendelijker interface. Daarnaast is het geluid van de Tab S3 beter. Samsung heeft voor de ontwikkeling ervan samengewerkt met Harman. Daardoor rolt er een uitstekend geluid uit de vier speakers. Ter vergelijking: bij de Samsung Galaxy Tab 2 moet je de tablet rechtop houden om stereogeluid te krijgen.

Tweedehands Galaxy Tab S3 kopen met S Pen?

Toch bieden de voorgaande aspecten niet voor iedereen een doorslaggevend verschil, waaraan je denkt als je een tweedehands Galaxy Tab S3 kopen gaat. Echt nieuw is de bijgeleverde S Pen. Hij werkt als een soort supersonische Stylus pen. Hiermee kun je zowel zakelijk als creatief erg veel doen. Schrijven op het Super Amoled scherm gaat bijzonder soepel. Hetzelfde geldt voor het maken van prachtige tekeningen. Om deze zaken te realiseren is de gebruikte Galaxy Tab S3 uitgerust met een flinke collectie toegepaste software. Dit legt ook direct de focus op het verschil tussen de twee Galaxy Tab S modellen. De Tab S2 is vooral gericht op een vlotte consumptie van beelden zoals video, e-books en natuurlijk browserbeelden. Een refurbished Galaxy Tab S3 kopen doe je vooral als je een interessant werkpaard nodig hebt. Hieraan kun je dan zelf een enorme dosis productiviteit toevoegen. Handig dus voor werk en voor hobby.

Productspecificaties

Camera:

 • Resolutie: front 5 MP
 • Resolutie: back 13 MP

Scherm:

 • Type: Super AMOLED
 • Grootte: 9,7 inch
 • Pixeldichtheid: 2048 x 1536

Behuizing, afmeting en gewicht:

 • Materiaal: glas en aluminium
 • Afmeting: 169 mm x 237,3 mm
 • Gewicht: 429 gram

Besturingssysteem, Chip, technologie

 • Besturing: Android 7.0
 • Werkgeheugen: 4 GB
 • Processor: Qualcomm's Snapdragon 820
 • Draadloze verbindingen: wifi eventueel 4G