Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (38)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sony tablet kopen

Refurbished Sony reader

Ben je op zoek naar een refurbished Sony tablet of reader? Bij reBuy kun je een refurbished Sony tablet kopen. Dat betekent dat je een tweedehands apparaat aanschaft dat volledig is nagekeken en indien nodig is gerepareerd. Het voordeel is dat je een volledig werkende Sony tablet hebt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal modellen tablets zoals de Sony Xperia met het Android besturingssysteem of e-readers waarmee je ebooks kunt lezen.

Refurbished Sony tablet kopen bij reBuy

Een refurbished Sony tablet of reader kopen bij reBuy heeft veel voordelen. Ten eerste heb je gegarandeerd een apparaat dat 100% functioneert. Daarnaast krijg je standaard drie jaar garantie bij elk refurbished apparaat dat je bij reBuy aanschaft. Als je je binnen 21 dagen bedenkt, dan kun je je refurbished Sony tablet kosteloos retourneren. Niet in de laatste plaats draag je met het kopen van een refurbished Sony tablet of het verkopen van je gebruikte Sony tablet bij aan een beter milieu.

Tweedehands Sony tablet kopen in productklasse naar keuze

Bij reBuy heb je zelf de controle over hoeveel korting je krijgt op je refurbished apparaat. We bieden namelijk verschillende productklassen aan die verschillen op het gebied van gebruikssporen. Wil je bijvoorbeeld een Sony tablet zonder gebruikssporen? Kies dan voor de productklasse 'als nieuw'. Vind je het niet erg als er hier en daar een krasje of deukje zichtbaar is? Dan profiteer je van de maximale korting door te kiezen voor de productklasse 'sterk gebruikt'. Je kunt kiezen uit de volgende productklassen:

  • Als nieuw: tweedehands tablet of reader die niet van nieuw is te onderscheiden.
  • Zeer goed: je tablet of reader heeft nauwelijks zichtbare gebruikssporen.
  • Goed: er zijn enkele gebruikssporen die voelbaar en zichtbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: je tablet of reader heeft voelbare gebruikssporen die je ook duidelijk kunt zien. In dat geval profiteer je van een zeer aantrekkelijke prijs.

Kan ik ook pdf's bekijken met een gebruikte Sony tablet of reader?

Sony readers zijn volledig ingericht op het lezen van digitale publicaties. Doorgaans schaf je e-books aan in het formaat EPUB. Deze kun je eenvoudig synchroniseren via de computer of, afhankelijk van het model, op een geheugenkaart plaatsen. Daarnaast hebben veel Sony readers extra functies zoals een internetbrowser en een kladblok voor notities. Naast EPUB's kun je pdf-bestanden lezen met je Sony reader.

Kan ik onderweg internetten met een refurbished Sony tablet?

Met een Sony tablet tweedehands heb je veel mogelijkheden. Het besturingssysteem Android biedt je de mogelijkheid om talloze applicaties te installeren. Voor een deel zijn dit applicaties die ook geschikt zijn voor een smartphone en sommige applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor tablets. Denk bijvoorbeeld aan Word, Excel en spelletjes. Afhankelijk van het model kun je een simkaart installeren zodat je beschikt over het mobiele 4G- of 3G-netwerk. Zo kun je onderweg altijd internetten. Daarnaast kun je kiezen voor modellen met andere verbindingsmogelijkheden zoals bluetooth. Daarmee kun je je tablet bijvoorbeeld verbinden met je smartphone, een toetsenbord of een draadloze speaker.