Refurbished Toshiba kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Toshiba tablet

Refurbished Toshiba tablet kopen bij reBuy

Jaarlijks brengt Toshiba nieuwe tablets op de markt. Het Koreaanse merk biedt een ruim assortiment dat geschikt is voor een groot en divers publiek. Bij reBuy vind je een refurbished Toshiba tablet tot wel 50% voordeliger dan wanneer je hem nieuw in de winkel koopt. Elke tablet wordt gereinigd, gecontroleerd, eventueel gerepareerd en naar conditie opgedeeld in categorieën. Je krijgt drie jaar garantie en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop. Zo heb je gegarandeerd een tablet waar je veel plezier aan zult beleven.

Tweedehands Toshiba tablet kopen, welke conditie verkies je?

reBuy evalueert de buitenkant van elke refurbished Toshiba tablet en bepaalt aan de hand daarvan in welke categorie deze valt. De conditie heeft uitsluitend betrekking op de buitenzijde, aangezien de binnenkant altijd 100% functioneel is. Hoe meer gebruikssporen er aan de buitenzijde te vinden zijn, hoe groter het voordeel ten opzichte van een nieuwe tablet. Dit zijn onze condities:

  • Als nieuw: een gebruikte Toshiba tablet met zo goed als geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: een tablet waar weinig gebruikssporen op te vinden zijn. De gebruikssporen zijn bovendien niet voelbaar.
  • Goed: een toestel met weinig gebruikssporen. Deze zijn echter wel voelbaar.
  • Sterk gebruikt: op deze Toshiba tablet zijn meerdere gebruikssporen te vinden die voelbaar zijn.

Gebruikte Toshiba tablet Encore in de kijker

Wie op zoek is naar een refurbished Toshiba tablet die geschikt is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik, moet zeker de Toshiba Encore overwegen. Deze 8 inch tablet is gebaseerd op Windows 8.1 en heeft een ingebouwde Atom-soc in de behuizing. Deze gebruikt minder energie dan de vorige processors, waardoor de accu een langere levensduur heeft. De resolutie van het scherm is 1280 op 800 pixels en de tablet heeft een 8 megapixel camera. Verder krijg je maar liefst 32 GB geheugenopslag voor al je favoriete applicaties, programma's, foto's, muziek en video's.

Design van de tweedehands Toshiba tablet

Wat de vormgeving betreft kiest Toshiba voor een eenvoudig design met een brede rand. De hoeken zijn afgerond, wat het geheel een modieuze look & feel geeft. Het heldere glas zorgt voor een scherp beeld. Dit is ideaal als je video's of foto's wilt bekijken op je tablet. Doordat de tablet is vervaardigd uit stevige, kwalitatief hoogwaardige materialen is hij robuust genoeg om hem overal mee naartoe te kunnen nemen.

Welke accessoires horen er bij de refurbished Toshiba tablet?

Om je tweedehands Toshiba tablet optimaal te benutten, is het raadzaam om enkele accessoires aan te schaffen. Extra geheugenkaartjes maken het mogelijk om nog meer foto's, spelletjes en video's te bewaren op je tablet. Met behulp van een koptelefoon kun je waar en wanneer je maar wilt naar muziek luisteren zonder anderen te storen. Een extra oplader is handig om in je tas te stoppen zodat je ook ergens anders je tablet kunt opladen. Een hoesje zorgt tenslotte voor de nodige bescherming, zodat je gebruikte Toshiba tablet altijd netjes en intact blijft.