Refurbished ViewSonic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Viewsonic tablet kopen

Een refurbished Viewsonic tablet via reBuy

Viewsonic is een Amerikaans-Taiwanese multinational en sterk gespecialiseerd in moderne beeldtechnologie. Het bedrijf maakt kwalitatief zeer goede projectoren en lcd-monitoren en is sterk vertegenwoordigd in onderwijskundige toepassingen. Het maakt echter ook zeer goede tablets en smartphones voor de consumentenmarkt. Smartphones van Viewsonic dragen de naam Viewphone en de tablets staan bekend onder de naam Viewpad. Bij reBuy kun je een mooie refurbished Viewsonic tablet kopen en profiteren van zekerheid en een aantal voordelen.

Een refurbished Viewsonic tablet kopen geeft zekerheid en voordeel

Om geld te besparen kun je bij een aantal aanbieders een tweedehands Viewsonic tablet kopen. Je loopt dan wel een aantal risico's. Als je tablet van binnen vervuild is, kan dit op den duur problemen geven. Ook kan het voorkomen dat er essentiële onderdelen versleten zijn of snel defect raken. Je goedkope tablet is dan helaas duurkoop gebleken. reBuy geeft je veel meer zekerheid en een smetteloze kwaliteit. Alle tablets die wij te koop aanbieden ondergaan eerst een streng refurbishproces. Onderdelen die slecht werken, vervangen we. Het binnenwerk wordt volledig gereinigd. Het resultaat van dit proces is een volledig functionele tablet, waar we je drie jaar garantie op geven. Ook krijg je een 21-dagen-geld-teruggarantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Viewsonic tablet met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Viewsonic tablet sporen van vorig gebruik laat zien. Sommige sporen zijn alleen zichtbaar, andere kun je met je nagel voelen. Als een Viewsonic tablet gebruikssporen heeft, werkt hij gegarandeerd nog voor de volle honderd procent. Hoe meer gebruikssporen je wilt accepteren, hoe voordeliger je jouw tablet koopt. Je prijsvoordeel kan zo tot wel 50% van de nieuwwaarde bedragen. Elke tablet krijgt een plek in een van de vier volgende gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk te zien en ook te voelen.

Welke schermgroottes kan een refurbished Viewsonic tablet hebben?

Viewsonic levert zijn tablets in drie verschillende beelddiagonalen. De kleinste modellen hebben een beelddiagonaal van 7 inch. Dit zijn bijvoorbeeld de Viewpad E70 en de Viewpad G70, maar ook de Viewpad 7, Viewpad 7E en Viewpad 7X. Van deze 7 inch-modellen hebben de Viewpad 7X en de Viewpad G70 met 1024 x 60 pixels de hoogste beeldresolutie. Iets grotere tablets zoals de Viewpad E100 en de Viewpad 10E hebben een diameter van 9,7 inch. De grootste tablets hebben een beelddiagonaal van 10,1 inch, zoals de Viewpad 10, de Viewpad 10Pro en de Viewpad 10pi.

Welke refurbished Viewsonic tablet heeft zowel Android als Windows als operating system?

Het kan handig zijn als je Viewsonic tablet op meerdere operating systems kan werken. De Viewpad 10 is voorzien van Android 1.6 en Windows 7. De Viewpad 10Pro is eveneens uitgerust met Windows 7, maar draait op Android 2.2. Je kunt ook kiezen voor de Viewpad 10pi, met Android 2.3 en Windows 7 Professional. De Viewpad 10pi heeft bovendien twee camera's en een helder en contrastrijk scherm met een beeldresolutie van 1280 x 800 pixels.