Refurbished Liquid kopen | 3 jaar garantie | reBuy (24)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Een refurbished Nintendo DSi XL kopen bij reBuy

Eigenschappen van de Acer Liquid

De refurbished Acer Liquid is een smartphone van de eerste generatie die heel wat interessante eigenschappen heeft. De eerste Liquid werd gelanceerd in december 2009. Inmiddels zijn er al vele varianten uitgebracht, zoals de Acer Liquid Zest, de X2 en de Z530. De smartphone ligt goed in de hand, heeft een prima beeldkwaliteit en ook op vlak van snelheid krijg je zeker waar voor je geld. Het scherm heeft een pixeldichtheid van 267 ppi, voldoende voor alle toepassingen voor dagelijks gebruik. Koop je je gebruikte Acer Liquid bij reBuy, dan kun je bovendien rekenen op een toestel dat gecontroleerd, gereinigd en volledig functioneel is. Op je aankoop krijg je drie jaar garantie.

De behuizing van de refurbished Acer Liquid

De behuizing van de Acer Liquid is vervaardigd uit stevige en duurzame kunststof. Het toestel is verkrijgbaar in zowel wit als zwart. De witte uitvoering is voorzien van een fraaie contrasterende zwarte voorzijde. In tegenstelling tot andere toestellen met een behuizing van glanzend plastic, is de Acer Liquid niet gevoelig voor vingerafdrukken.

De interface van de gebruikte Acer Liquid toegelicht

De gebruikte Acer Liquid beschikt over een snelle processor die het mogelijk maakt om door verschillende schermen en apps te bladeren. Wat de interface betreft start alles vanuit het hoofdscherm dat bestaat uit drie displays. Je kunt van de ene naar de andere display gaan door de displays opzij te schuiven. Om je bestanden en applicaties ordelijk te bewaren kun je gebruikmaken van folders.

Een unieke folder die je niet op elke smartphone vindt is de Live folder. Deze kun je automatisch laten vullen met vooraf gedefinieerde content. Standaard staat er al een Live folder klaar voor contacten met telefoonnummer en favoriete contacten. Je kunt zelf Live folders aanmaken om bijvoorbeeld een RSS feed in op te slaan, goede eettentjes in je buurt of tweets van bepaalde contacten.

Welke mogelijkheden biedt het telefoonboek van de refurbished Acer Liquid?

Met het telefoonboek van de gebruikte Acer Liquid kun je nog veel meer doen dan een contactpersoon en telefoonnummer opslaan. Zo kun je elk contact voorzien van een label, zodat je snel naar de juiste persoon kunt bladeren. Ook kun je een uniek beltoontje toevoegen aan een contact waardoor je meteen weet wie er belt zonder je smartphone in de hand te nemen. Dit is vooral handig als je graag een aparte beltoon hebt voor je partner, werk, familie of beste vrienden. Daarnaast is het aantal velden dat aan een contact kan worden toegevoegd zeer uitgebreid. Zo helpt de refurbished Acer Liquid jou om altijd en overal met anderen in verbinding te blijven.

Wat zijn de productspecificaties van de gebruikte Acer Liquid?

Camera

  • Beeldresolutie: 5 megapixel
  • Eigenschappen: Geo-tagging Display
  • Formaat: 3,5 inch (34,9 cm²)
  • Resolutie: 480 x 800 pixels
  • Pixeldichtheid: 267 ppi (pixels per inch)
  • Technologie: Acer UI 3.0 Systeem
  • Besturingssysteem: Android 1.6 (Donut)
  • Formaat: 115 x 62.5 x 12.5 mm (4.53 x 2.46 x 0.49 in)
  • Gewicht: 135 gram
  • SIM: Mini-SIM