Refurbished Alcatel kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Alcatel smartphone

Refurbished Alcatel smartphone kopen bij reBuy

Een tweedehands Alcatel smartphone kopen biedt meer dan alleen een handige telefoon van goede kwaliteit. Zo kun je er zeker van zijn dat je toestel niet alleen gecontroleerd is, maar ook zorgvuldig gereinigd en indien nodig hersteld. Je krijgt maar liefst 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop en 3 jaar garantie op je smartphone. Bovendien zorgt reBuy ervoor dat je toestel 100% functioneel en gebruiksklaar is, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Met een gebruikte Alcatel smartphone van reBuy betaal je tot 50% minder dan bij een nieuw toestel voor een uitstekende service en prima kwaliteit.

Kies zelf in welke conditie je een refurbished Alcatel telefoon wilt kopen

De tweedehands Alcatel smartphones zijn in verschillende condities leverbaar. Bij reBuy geven we elke gebruikte telefoon een label waaruit je kunt afleiden in welke staat hij zich bevindt. Dit label heeft alleen betrekking op de conditie van de buitenkant van het toestel:

  • Een toestel als nieuw heeft weinig of geen gebruikssporen.
  • Een zeer goede Alcatel telefoon heeft slechts kleine gebruikssporen die je niet kunt voelen.
  • Een goede Alcatel smartphone heeft weinig gebruikssporen die je wel voelt.
  • Een sterk gebruikte tweedehands Alcatel smartphone heeft meerdere gebruikssporen die je voelt.

Waarom een tweedehands Alcatel telefoon kopen?

Er zijn een aantal interessante voordelen verbonden aan de refurbished Alcatel smartphones. Allereerst is er de vormgeving van de telefoon. Deze is door het merk bewust eenvoudig en minimalistisch gehouden. Het resultaat is een smartphone die stijlvol oogt en bij velen in de smaak valt. Daarnaast is er de gebruiksvriendelijkheid van de gebruikte Alcatel smartphone. Hier is duidelijk de focus op gelegd door de fabrikant, want de functies werken zeer intuïtief. Tot slot is er de gunstige prijs van het toestel in verhouding tot de kwaliteit. Met een Alcatel telefoon krijg je zeker waar voor je geld.

De voordelen van een refurbished Alcatel telefoon kopen met dual sim

De refurbished Alcatel smartphone is zowel in een standaardversie als in een dual sim-versie verkrijgbaar. Alcatel heeft ervoor gekozen om een groot deel van de modellen af te stemmen op het gebruik van twee simkaarten. Dat is een absolute plus voor mensen die hun privé- en werknummer gescheiden willen houden. Waar de keuze bij andere merken vaak erg beperkt is als je voor dual sim gaat, is het aanbod bij Alcatel uiterst ruim en veelzijdig. Bij het uitzoeken van een tweedehands Alcatel telefoon hoef je je dus niet door het aanbod te laten beperken.

Kleurrijke vormgeving van de refurbished Alcatel telefoon

Wie in het gamma van de tweedehands Alcatel smartphones duikt, zal aangenaam verrast zijn door de kleurrijke uitvoeringen van enkele modellen. De Alcatel Touch Pixi 4, Idol 3C, Pop Up en Go Play bijvoorbeeld vind je in diverse felle kleuren die direct in het oog springen. Dit stelt jou in staat om een smartphone te kiezen die aansluit bij je stijl en persoonlijkheid. Bovendien valt je telefoontje op, waardoor je het niet snel zult verliezen.