Refurbished Amazon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Amazon telefoon kopen

Een refurbished Amazon telefoon kopen bij reBuy

In korte tijd is het Amerikaanse bedrijf Amazon uitgegroeid tot een begrip en een van de grootste concerns ter wereld. Amazon begon ooit als online leverancier van boeken, maar nam al snel veel meer productgroepen op in zijn assortiment. Met de introductie van de Kindle e-reader begon een nieuw hoofdstuk. Amazon ontwikkelt tegenwoordig zelf e-readers, tv's en mobiele apparatuur en voorziet ze van het eigen Amazon operating system dat afgeleid is van Android. Onder de naam Amazon Fire brengt het ook goed presterende telefoons op de markt. reBuy biedt je de mogelijkheid om met veel voordeel je refurbished Amazon telefoon te kopen.

Voordelen van een refurbished Amazon telefoon

Een refurbished telefoon heeft belangrijke voordelen ten opzichte van een gebruikte telefoon. Als je een tweedehands Amazon telefoon koopt, kun je niet goed beoordelen of alles nog wel even goed werkt en bestaat er een kans dat je al snel noodzakelijke reparaties moet verrichten. Elke gebruikte telefoon die reBuy ontvangt wordt op de technische afdeling van binnen grondig schoongemaakt. Vervolgens worden alle onderdelen gecheckt op hun functionaliteit. Onderdelen die niet meer goed functioneren, vervangen we. Is de smartphone weer 100% functioneel, dan maken we hem ook aan de buitenkant schoon en bieden we hem in de verkoop aan. Op onze manier van werken geven we je drie jaar garantie.

Meer prijsvoordeel bij een refurbished Amazon telefoon met gebruikssporen

Je kunt bij reBuy je refurbished Amazon telefoon kopen met wel 50% prijsvoordeel ten opzichte van nieuwe exemplaren. De grootste prijsvoordelen gunnen we je als je bereid bent gebruikssporen te accepteren. Als je gebruikssporen aantreft, mag je erop vertrouwen dat ze nooit de ongestoorde werking van je telefoon negatief beïnvloeden. ReBuy onderscheidt de volgende vier gebruikscategorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen, niet voelbaar
  • Goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die voelbaar zijn

Hoe maak ik mijn refurbished Amazon telefoon geschikt voor Google Play?

Het Amazon operating system is gebaseerd op Android en zo ingericht dat je jouw apps kunt downloaden uit de Amazon Appstore. Het is met een aantal simpele ingrepen mogelijk om gebruik te maken van Google Play en zo je keuzemogelijkheden te vergroten. In je settings-menu selecteer je de mogelijkheid om apps van een andere bron dan Amazon Appstore te installeren. Vervolgens download je Google Account Manager, Google Play Services, Google Services Framework en Google Playstore. Vervolgens installeer je uit de Amazon Appstore de programma's ES File Explorer en APK Installer. Nu staat niets meer in de weg om gebruik te maken van Google Play.

Waarom heeft een refurbished Amazon telefoon geen slot voor SD-kaarten?

Zeker als je veel foto's en videobeelden schiet of gebruik maakt van meerdere apps, heeft je smartphone geheugenuitbreiding nodig. De meeste smartphones hebben een intern geheugen dat je kunt uitbreiden met SD-kaarten, soms tot wel 256 GB. Amazon Fire smartphones hebben die mogelijkheid niet. Echter, Amazon geeft je ongelimiteerde toegang tot de Amazon Cloud Drive waar je al je foto's en video's veilig kunt opslaan en onmiddellijk kunt oproepen. Met jouw refurbished Amazon telefoon heb je dus geen fysieke geheugenuitbreiding nodig.