Refurbished iPhone 5S kopen | 3 jaar garantie | reBuy (9)

Refurbished iPhone 5s kopen

Een refurbished iPhone 5S kopen bij reBuy

In het najaar van 2013 presenteerde Apple de opvolger van de zeer succesvolle iPhone 5. De iPhone 5C kreeg een positionering in het middensegment, terwijl de iPhone 5S het nieuwe paradepaardje werd. Vergeleken met zijn voorganger valt vooral de verbeterde hardware op. De iPhone 5S is de eerste smartphone ter wereld met een 64-bit architectuur. De Home-knop kreeg een handige TouchID vingerafdrukscanner. Ook al is de iPhone 5S inmiddels een aantal jaren oud, hij blijft onverminderd populair. Bij reBuy kun je een zeer voordelige refurbished Apple iPhone 5S kopen met drie jaar garantie en volledige functionaliteit.

Verbeterde prestaties van de refurbished Apple iPhone 5S

De 64 bits- Apple A7-processor werkt zeer snel en efficiënt. Met de ondersteuning van een geavanceerde quad-core PowerVR grafische processor werken alle apps vlekkeloos en zullen je games en films geen haperingen vertonen. Het contrastrijke scherm geeft je mooie en natuurgetrouwe kleuren, zodat je ook echt kunt genieten van je eigen foto's. Het scherm van dit toestel heeft een speciale coating waardoor je minder last hebt van vingerafdrukken.

De uitstekende camera van je refurbished iPhone 5S

Met de zeer goede backcamera maak je haarscherpe foto's en videobeelden in full-HD-kwaliteit. Het dual-tone flitslicht zorgt ervoor dat ook onder minder optimale lichtomstandigheden kleuren helder en natuurgetrouw worden vastgelegd. Gebruik de 10 frames per seconde-modus om in korte tijd veel foto's te maken, wat erg handig is als je graag portretfoto's of actiefoto's schiet. Je kunt ook mooie slow-motionvideo's maken met een snelheid van 120 frames per seconde.

Is mijn refurbished Apple iPhone 5S geschikt voor Group FaceTime?

Bij de introductie van het nieuwe operating system iOS 12.1 beloofde Apple dat gebruikers een FaceTime-gesprek konden aangaan met maximaal 36 personen. De iPhone 5S is geschikt voor Group FaceTime, maar er zit een klein addertje onder het gras. Je toestel ondersteunt uitsluitend het audiogedeelte van Group FaceTime. Je kunt dus een groepsgesprek aangaan, maar je kunt niet elk lid van je groep zien.

Hoe maak ik een mooie screenshot met mijn refurbished Apple iPhone 5S?

Als je mooie filmbeelden of actiescènes via social media wilt delen, is het handig als je toestel snel en eenvoudig een screenshot kan produceren. Bij de iPhone 5S maak je een screenshot door gelijktijdig de Power-knop en de Home-knop in te drukken en even ingedrukt te houden.