Refurbished iPhone 7 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (17)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPhone 7 kopen

Een refurbished iPhone 7 kopen bij reBuy

In het najaar van 2016 introduceerde Apple de Iphone 7 en iPhone 7 Plus als opvolger van de veel verkochte iPhone 6-serie. Opvallend was het ontbreken van een jack plug voor koptelefoons, maar verder was aan het uiterlijk niet echt veel veranderd. De Iphone 7 heeft een chic ogende aluminium behuizing, leverbaar in een aantal fraaie kleurstellingen. Je kunt via veel kanalen een tweedehands iPhone 7 kopen, maar dan weet je nooit of alles nog volgens specificaties werkt. Bij reBuy kun je echter een refurbished Apple iPhone 7 kopen die volledig schoongemaakt is en waarbij wij alle slecht functionerende onderdelen hebben vervangen.

Fotograferen en videobeelden schieten met je gebruikte iPhone 7

Je tweedehands Apple iPhone 7 kopen bij reBuy geeft je een en al zekerheid. Je iPhone 7 is 100% functioneel en wij geven je drie jaar garantie. Gebruik je jouw smartphone ook voor fotografie en maak je graag videobeelden, dan gaan de 12 MP backcamera en de 7 MP frontcamera je veel gebruiksgemak opleveren. Door de True Tone Flash van Apple maak je betere selfies en in de groothoekstand leg je ook de achtergrond veel mooier vast. Met de backcamera schiet je videobeelden in 4K Ultra HD-kwaliteit, 1080p-HD-kwaliteit of je maakt slowmotionbeelden in een haarscherpe 720p-resolutie.

State-of-the-art technologie in je refurbished Apple iPhone 7

De twee luidsprekers van je refurbished iPhone 7 geven een kristalhelder stereogeluid en je ingebouwde microfoon onderdrukt actief hinderlijke ruis. Het scherm met een pixeldichtheid van 326 pixels per inch geeft je kraakheldere contrasten en diepe kleuren, waardoor elke foto, video of game helemaal tot leven komt. Het versterkte glas van je scherm heeft een speciale coating die vetachtige substanties weert. Je hebt dus veel minder last van vingerafdrukken.

Kun je een refurbished Apple iPhone 7 draadloos opladen?

Officieel heeft Apple draadloos opladen voor de iPhone pas geïntroduceerd met de iPhone 8-serie. Echter, het is mogelijk om de iPhone 7 die je tweedehands en geheel gerefurbished bij reBuy koopt, wireless op te laden. Dit doe je met een speciale case voor je smartphone en een oplaadunit. Echt officieel draadloos opladen is dit echter niet; je oplaadunit en case maken gebruik van inductiestroom.

Is mijn gebruikte Apple iPhone 7 te gebruiken als onderwatercamera?

De iPhone 7 is ingedeeld in beschermingsklasse IP 67. Dit houdt in dat je smartphone goed beschermd is tegen stof en tegen een onderdompeling in water moet kunnen, ongeveer 30 seconden lang. Dit geldt echter wel voor een diepte van maximaal één meter. Het is dus mogelijk, maar je kunt de Apple iPhone 7 die je tweedehands en refurbished bij reBuy hebt gekocht beter beschermen met een compleet waterdichte behuizing.

Productspecificaties van je refurbished iPhone 7

Processor en geheugen:

 • 2,34 GHz A10 quad-core van Apple als CPU
 • hexa-core grafische chip GT7600 Plus
 • 2 GB LPDDR4 RAM
 • extern geheugen met SD-kaarten van 32 GB, 128 GB of 256 GB Camera:
 • achtercamera: Sony Exmore 12 MP camera met True Tone flash
 • frontcamera: 7 MP resolutie Scherm:
 • 4,7 inch beelddiagonaal
 • 1334 × 750p resolutie
 • pixeldichtheid: 326 pixels per inch Gewicht en afmetingen:
 • Afmetingen: 138,3 x 67,1 x 7,1 mm
 • Gewicht: 138 g