Refurbished Archos kopen | 3 jaar garantie | reBuy (10)

Refurbished Archos telefoon kopen

Een refurbished Archos telefoon kopen bij reBuy

De Franse elektronicagigant Archos werd opgericht in 1989 en maakt sinds 2009 naam met kwalitatief hoogwaardige hand-held devices. In de markt voor tablets is het inmiddels een belangrijke speler en vanaf 2012 heeft Archos zich ook succesvol gestort op smartphones. Het merk beperkt zich niet tot de Franse markt, maar heeft zijn activiteiten ook uitgebreid naar de rest van de Europese Unie en nog verder. Bij reBuy kun je een refurbished Archos telefoon kopen. In ons assortiment kun je regelmatig smartphones terugvinden van de volgende series:

  • Archos Titanium
  • Archos Platinum
  • Archos Diamond
  • Archos Sense
  • Archos Access

Voordelen van een refurbished Archos telefoon

Je kunt prijsvoordelen halen door een tweedehands Archos telefoon te kopen, maar dan is het moeilijk om te weten of je smartphone wel optimaal functioneert. Smartphone onderdelen zijn onderhevig aan slijtage en ook kan het binnenwerk vervuild zijn waardoor je minder lang van je aankoop geniet. Bij reBuy pakken we het compleet anders aan. Elke Archos telefoon die wij ontvangen wordt op de technische afdeling van binnen grondig schoongemaakt en elk onderdeel krijgt een uitgebreide inspectie. Als een onderdeel niet meer naar behoren functioneert, vervangen we het. Als wij tevreden zijn en de telefoon weer 100% functioneel is, bieden we hem aan als refurbished telefoon. Op elke bestelling heb je 21 dagen geld-teruggarantie. Op de werking geven we drie jaar garantie.

Grote prijsvoordelen bij een refurbished Archos telefoon met gebruikssporen

Ben je bereid om een aantal gebruikssporen te accepteren, dan geeft reBuy je aanzienlijke prijsvoordelen ten opzichte van de nieuwwaarde. Als je een telefoon koopt met gebruikssporen mag je erop vertrouwen dat deze nooit van invloed zijn op de ongestoorde werking van je smartphone. Elke refurbished Archos telefoon plaatsen we in een van de volgende categorieën:

  • Als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn
  • Goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn ook voelbaar
  • Sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen

Je prijsvoordeel kan zo oplopen tot wel 50%.

Welke refurbished Archos telefoon kan ik het beste gebruiken voor selfies?

Voor het nemen van goede selfies heb je een smartphone nodig met een frontcamera in een voldoende hoge resolutie. De Archos 55 Diamond Selfie is een goede keuze, zeker als je ook een camera wilt met een vriendelijke prijs. Deze Archos telefoon heeft een 8 megapixel frontcamera en is uitgerust met een zogenaamde selfie flash. Dit is geen echt flitslicht, maar zorgt er wel voor dat je onder niet-optimale lichtomstandigheden voldoende licht krijgt voor je selfies. Daarnaast is zijn Qualcomm CPU razendsnel en laat het heldere 5,5 inch scherm je meteen een mooi resultaat zien.

Welke refurbished Archos telefoon is geschikt voor 4G?

Steeds meer gebruikers ervaren dat de snelheid en de betere mogelijkheden voor datauitwisseling van het 4G-netwerk superieur is in vergelijking tot het oude 3G-netwerk. Wie een Archos smartphone wil die werkt op 4G, kan bijvoorbeeld kiezen voor de Archos 50f Helium-serie of de Archos 55 Helium-lijn. Ook de Archos Diamond Alpha en Archos Diamond Alpha+ werken uitstekend met 4G.