Refurbished Asus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (47)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Asus telefoon kopen

Een refurbished Asus telefoon kopen bij reBuy

Asus is een innovatieve en toonaangevende producent van consumentenelektronica uit Taiwan en opgericht in 1989. Asus fabriceert onder meer laptops, pc's, videokaarten, netwerkapparatuur en smartphones. In 2015 was Asus wereldwijd nummer vier wat betreft de verkoop van pc's. Asus telefoons staan zeer goed bekend en zeker de ZenFone-serie die vanaf 2014 op de markt is gebracht, kan zich meten met veel topmodellen van andere gerenommeerde smartphonefabrikanten. reBuy heeft een ruime collectie refurbished Asus telefoons die je met voordeel aan kunt schaffen.

Het grote voordeel van een refurbished Asus telefoon

Wil je een tweedehands Asus telefoon kopen, dan is het nog maar de vraag of het prijsvoordeel van een gebruikte Asus telefoon opweegt tegen de geleverde kwaliteit. reBuy geeft je veel meer zekerheid. Een refurbished Asus telefoon van reBuy is altijd 100% functioneel. Als wij een Asus telefoon ontvangen, onderwerpt onze technische dienst deze aan een grondige inspectie. Het gehele binnenwerk wordt grondig gereinigd en alle onderdelen die niet meer naar behoren werken, vervangen we. Als de Asus telefoon weer net zo goed werkt als een nieuw exemplaar, geven we ook de buitenkant een schoonmaakbeurt en bieden we hem te koop aan.

Een refurbished Asus telefoon met gebruikssporen is nog voordeliger

Op elke refurbished telefoon van Asus krijg je drie jaar garantie op de werking. Bovendien geven we je ook 21 dagen geld-teruggarantie. Je kunt je refurbished telefoon met extra prijsvoordeel aanschaffen als je gebruikssporen wilt accepteren. Je mag ervan uitgaan dat gebruikssporen nooit de ongestoorde werking van je telefoon belemmeren. Elke Asus telefoon die wij aanbieden, vind je terug in een van de vier volgende categorieën:

  • Als nieuw: er zijn geen of zeer minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: er zijn minimale, niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed: er zijn lichte gebruikssporen die ook voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: er zijn meerdere en voelbare gebruikssporen

Je prijsvoordeel kan oplopen tot 50 % van de nieuwwaarde.

Welke refurbished Asus telefoon heeft de beste camera?

Afhankelijk van het doel waarmee je foto's neemt, kun je kiezen tussen de Asus ZenFone Zoom en de Asus ZenFone Selfie. De ZenFone Zoom heeft een 5 megapixel front camera en aan de achterkant een 13 megapixel camera met 3x optische zoom en een Hoya-lens die uit tien onderdelen bestaat en zeer scherpe beelden geeft. De ZenFone Selfie heeft zowel voor als achter een 13 megapixel camera. Je selfies worden zo nog scherper en duidelijker. De ZenFone Selfie heeft 3 GB RAM geheugen en kan tot 32 GB opslaan op een SD-kaart. De Zenfone Zoom heeft 4 GB RAM en kan geheugenkaarten tot 128 GB aan.

Welke refurbished Asus telefoon is geschikt voor games?

De ZenFone 5 staat bekend als een van de beste smartphones van Asus als je veel games speelt die veel van je smartphone vragen. Het beeldscherm geeft diepe contrasten en heldere kleuren en de zeer snelle Intel Atom Z2580 processor kan snelle beeldwisselingen moeiteloos aan. Het zeer gevoelige scherm is geschikt voor elk type stylus en reageert zelfs als je handschoenen draagt.