Refurbished Mate 10 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (10)

Refurbished Huawei Mate 10 kopen

Refurbished Huawei Mate 10 kopen bij reBuy

Met een refurbished Huawei Mate 10 heb je een krachtige smartphone met een groot scherm van ongeveer 6 inch. Daarmee is deze telefoon bij uitstek geschikt om onderweg video's te bekijken en te gamen. Maak je graag sublieme foto's en video's? Met een cameraresolutie van 20 megapixels leg je alle momenten met een verbluffende kwaliteit vast. De Huawei Mate 10 is tevens uitgerust met twee simkaartslots. De Huawei Mate 10 heeft daarnaast een ruime accucapaciteit waardoor je doorgaans gemakkelijk het einde van de dag haalt met een volle batterij en bij normaal gebruik houdt de telefoon het zelfs twee dagen vol. Niet in de laatste plaats geniet je van een apparaat met een indrukwekkend design.

Refurbished Huawei Mate 10 met 2 x dubbele camera

Wanneer een goede camera voor jou een belangrijke feature is van je smartphone, dan is een gebruikte Huawei Mate 10 de perfecte keuze. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant beschik je over een dubbele camera. Hiermee heb je onder andere de mogelijkheid om een 3D-scan te maken. Daarnaast zorgt een dubbele camera voor extra veel diepte in je foto's en video's. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 20 megapixels en de camera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 megapixels. Zo ben je dus ook in staat om een selfie van hoge kwaliteit te maken.

Kan ik elke hoofdtelefoon aansluiten op mijn Huawei Mate 10 tweedehands?

Door een hoofdtelefoon aan te sluiten op een refurbished Huawei Mate 10 geniet je van je favoriete muziek, films en games. Of je je eigen headset kunt aansluiten op je Huawei Mate 10, hangt af van de uitvoering. De Huawei Mate 10 en de Huawei Mate 10 Lite zijn voorzien van een ingang voor een 3,5 mm jack plug. De Huawei Mate 10 Pro beschikt niet over deze ingang, maar wordt wel geleverd met een adapter die je eenvoudig aansluit op de mini-USB-ingang. Uiteraard beschik je altijd over de mogelijkheid om een draadloze headset aan te sluiten via bluetooth.

Kan ik twee simkaarten tegelijk gebruiken met een refurbished Huawei Mate 10?

Heb je zowel een privé- als zakelijk nummer? Met een Huawei Mate 10 is het niet nodig om met een tweede telefoon rond te lopen. Dankzij een tweede simkaartslot ben je op hetzelfde moment bereikbaar op twee nummers. Je installeert de simkaarten door het schuifje los te koppelen met behulp van het bijgeleverde pinnetje terwijl de telefoon is uitgeschakeld. Beide simkaartslots bevinden zich in dit schuifje. Nadat je het schuifje weer in de telefoon hebt geklikt, kun je de telefoon weer inschakelen. Nu ben je bereikbaar op twee verschillende nummers en kun je via twee verschillende providers bellen en internetten.

Productspecificaties

Systeem

  • Kirin 970-chip
  • RAM: 4 of 6 GB
  • Processorsnelheid: 2,36 GHz

Camera

  • Dubbele camera achter: 20 MP
  • Dubbele camera voor: 8 MP
  • Autofocus

Beeldscherm

  • OLED
  • Schermresolutie: 2160 x 1080 pixels
  • Schermgrootte: 15,2 cm