Refurbished Mate 20 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (15)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Huawei Mate 20 kopen

Refurbished Huawei Mate 20 bij reBuy kopen

Het Chinese elektronicaconcern Huawei doet volop mee op de smartphonemarkt en met een refurbished Huawei Mate 20 heb je een supermodern toestel. Alleen al dankzij het design draag je deze smartphone met plezier bij je. Ook de specificaties liegen er niet om. De krachtige processor zorgt ervoor dat apps snel laden en de superieure camera biedt je de mogelijkheid om geweldige foto's en video's te maken. De Huawei Mate 20 heeft een accu met grote capaciteit die je ook draadloos kunt opladen voor extra gemak. Niet in de laatste plaats zijn je gegevens veilig met zowel een vingerafdrukscanner als 3D-gezichtsherkenning.

Refurbished Huawei Mate 20 met groot scherm met ultrascherp beeld

Een van de voordelen van een gebruikte Huawei Mate 20 is het grote beeldscherm van maar liefst 6,4 inch. De Pro-versie heeft zelfs een AMOLED-scherm waarop kleuren nog beter tot hun recht komen. Met een pixeldichtheid van 538 ppi en een resolutie van 1440 x 3120 pixels is het beeld scherper dan je voor mogelijk kunt houden. Met deze smartphone hoef je je tijdens een lange treinreis dus nooit meer te vervelen, want je kijkt films in de beste kwaliteit.

Veilig gevoel met je Huawei Mate 20 tweedehands

Met een refurbished Huawei Mate 20 hoef je niet bang te zijn dat je gegevens zomaar op straat komen te liggen. Je beschikt namelijk niet alleen over een vingerafdrukscanner aan de voor- of achterzijde, maar je kunt er ook voor kiezen om je smartphone te beveiligen met de geavanceerde 3D-gezichtsherkenning. Je gezicht wordt supersnel herkend, zodat je gegevens letterlijk alleen voor jouw ogen bestemd zijn.

Hoeveel dagen gaat de accu van een gebruikte Huawei Mate 20 mee?

De accucapaciteit van de Huawei Mate 20 is met 4200 mAh superieur aan zijn concurrenten. Tenzij je de hele dag video's bekijkt, kun je je smartphone tot wel twee dagen gebruiken met een volle acculading. Daarnaast profiteer je van het gemak van draadloos laden. Zit je met een lege accu en heb je weinig tijd om op te laden? Laad je Huawei Mate 20 dan in een half uur supersnel op met de SuperCharge-technologie.

Is een refurbished Huawei Mate 20 waterdicht?

Natuurlijk ben je voorzichtig met zo'n fantastisch apparaat als de Huawei Mate 20. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Stof en water zijn doorgaans funest voor een smartphone. Een Huawei Mate 20 is echter IP68-gecertificeerd. Dat betekent dat stof niet binnendringt in de behuizing. Daarnaast is kortstondig contact met water ook geen enkel probleem voor het functioneren van je telefoon. Je zou hem zelfs af kunnen spoelen onder de kraan zonder dat de telefoon er schade aan ondervindt. Het is vanzelfsprekend af te raden om met je toestel te gaan zwemmen.

Productspecificaties

Systeem

  • HiSillicon Kirin 980 chip
  • Ram: 4 tot 6 GB
  • 64 bit

Beeldscherm

  • IPS-lcd of AMOLED
  • 379 tot 538 ppi
  • 6.39 tot 6.53 inch
  • 1080 x 2224 pixels / 1440 x 3120 pixels

Camera

  • 24 MP camera achterkant
  • 12 MP camera voorkant
  • Autofocus