Refurbished P20 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (9)

Refurbished Huawei P20 kopen

Refurbished Huawei P20 kopen

Als je voor Huawei kiest, dan weet je dat je veel smartphone krijgt voor je geld. Dit gaat ook op als je een gebruikte Huawei P20 wilt kopen. Het model uit de flagship-serie van de Chinese producent zit bomvol moderne hardware en ook op softwaregebied is je refurbished Huawei P20 helemaal up-to-date. Dubbele camera's aan de achterzijde, ruim voldoende RAM-geheugen en een interne opslag waar je mee uit de voeten kunt zijn standaard op de topmodel van Huawei. De soepellopende EMUI-interface die door Huawei zelf is ontwikkeld, geeft je een zorgeloze werkomgeving die snel en accuraat is.

De geweldige camera van de Huawei P20

Koop je een Huawei P20 tweedehands, dan word je verwend met een uiterst hoogwaardige camera. Huawei is hiervoor een samenwerking aangegaan met het vermaarde merk Leica, dat in de wereld van fotografie natuurlijk een grote naam heeft opgebouwd. De dubbele lenzen zijn respectievelijk uitgerust met een 20 en een 16 MP sensor, waarmee je foto's kunt maken van studiokwaliteit. Ook aan de selfiecamera is de nodige aandacht besteed, omdat Huawei ook weet dat je die waarschijnlijk net zo vaak gaat gebruiken. Aan de voorzijde vind je daarom een 24 MP camera, die wordt aangedreven door de unieke zelfdenkende software van Huawei. Nooit meer een slechte foto? Dan moet je zeker een tweedehands Huawei P20 kopen.

Een volle dag plezier van je refurbished Huawei P20

Je stelt steeds hogere en zwaardere eisen aan je smartphone. Daarom is je gebruikte Huawei P20 voorzien van een accu van maar liefst 3400 mAh. Bij gewoon hedendaags gebruik haal je daar dus gemakkelijk het eind van de dag mee. Mocht je toch te maken krijgen met een lege batterij, dan heb je je Huawei P20 binnen no time weer opgeladen met de inmiddels vermaarde Huawei SuperCharge. Dankzij de kunstmatige intelligentie in de chipsets en de zeer efficiënte Huawei Kirin 970 processor aan boord, deed je trouwens sowieso al langer met je batterij dan de meeste andere smartphones.

Is mijn Huawei P20 waterdicht?

Je refurbished Huawei P20 is spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat hij gewoon blijft werken als je er eens een regenbuitje overheen krijgt. Je kunt hem alleen niet meenemen onder de douche. Mocht dit voor jou een harde voorwaarde zijn, dan kun je altijd kiezen voor de Huawei P20 Pro; het grote - en dus duurdere - broertje van de Huawei P20. Onder andere om bij te dragen aan een betere spatwaterdichtheid heeft Huawei de koptelefoon-ingang van het toestel verwijderd. Je bent voor het luisteren naar muziek dus aangewezen op een bluetooth-koptelefoon of een speciale USB-C koptelefoon. Je gebruikte Huawei P20 is leverbaar in de kleuren Twilight, Black, Midnight Blue en Pink Gold.

Specificaties van de Huawei P20

  • Operating systeem: Android 8.1, EMUI 8.1
  • Processor: Kirin 970
  • Intern geheugen: 4 GB
  • Opslaggeheugen: 128 GB
  • Accu: 3400 mAh, niet verwijderbare batterij met SuperCharge functionaliteit
  • Scherm: 5,8 inch 2240x1080 RGBW lcd-scherm met een 16:9 aspect ratio
  • Afmetingen: 149 x 70 mm x 7,6 mm
  • Gewicht: 165 gram