Refurbished P20 Pro kopen | 3 jaar garantie | reBuy (6)

Refurbished Huawei P20 Pro kopen

Refurbished Huawei P20 Pro kopen

De tijd dat Chinese smartphones onderdeden voor grote merken als Samsung en Apple, ligt inmiddels ver achter ons. Als je ervoor kiest om een gebruikte Huawei P20 Pro aan te schaffen heb je de keuze uit drie gedistingeerde kleuren: zwart, blauw of roségoud. Uiteindelijk is je refurbished Huawei P20 Pro een toestel waarmee je op alle fronten voor de dag kunt komen, want de eigenschappen van dit toestel zijn opvallend en indrukwekkend.

De indrukwekkende camera van de Huawei P20 Pro

Misschien wel de meest opvallende eigenschap van de Huawei P20 Pro tweedehands, is de uitmuntende camera waarmee deze telefoon is uitgerust. Met een triple camera van het gerenommeerde merk Leica is het in wezen onmogelijk om nog een mislukte foto te maken met je mobiel. Je hebt de beschikking over drie lenzen van respectievelijk 40, 20 en acht megapixel. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, krijg je ook nog eens een 24 megapixel frontcamera, zodat je selfies altijd van de allerhoogste kwaliteit zijn.

De beeldstabilisatie wordt verzorgd door een geavanceerd AI-systeem, waarmee je foto's echt scherp worden en de zogenaamde motion blur een fenomeen is dat je definitief kunt vergeten. Ook op het gebied van video staat een refurbished Huawei P20 Pro z'n mannetje. De Super Slow Motion-functie van de camera schiet met maar liefst 960 fps in een resolutie van 720p.

Je gebruikte Huawei P20 Pro heeft een accu waarmee je vooruit kunt

Niks vervelender dan er halverwege de dag achterkomen dat je batterij het niet gaat redden. Ga je een tweedehands Huawei P20 Pro kopen, dan hoef je je hier hoogst waarschijnlijk geen zorgen meer over te maken. Met een 4000 mAh accu haal je in de meeste gevallen moeiteloos het moment waarop je je toestel weer op je nachtkastje legt. Mocht je onverhoopt toch moeten opladen, dan is het prettig om te weten dat de refurbished Huawei P20 Pro je de mogelijkheid biedt voor fast charging. In iets meer dan een uur is je accu weer voor 100% opgeladen.

Is mijn Huawei P20 Pro waterdicht?

Jazeker. Het toestel heeft een IP67 rating, wat wil zeggen dat je je toestel gerust kunt gebruiken tijdens een regenbui. Ook als je je gebruikte Huawei P20 Pro per ongeluk in het water laat vallen, is er geen man overboord; even droogvegen met een doek en je kunt weer onbezorgd verder met waar je mee bezig was. Ben je overtuigd en ga je een refurbished Huawei P20 Pro kopen? Houd er dan wel rekening mee dat de telefoon geen headphone jack heeft. Je bent dus aangewezen op bluetoothkoptelefoons of USB 3-oordopjes.

Specificaties van de Huawei P20 Pro

  • Afmetingen: 155 x 73,9 x 7,6 mm
  • Gewicht: 180 gram
  • Display: 6,4 inch met een resolutie van 2240 x 1080 pixels
  • Opslag: 128 GB, niet uitbreidbaar
  • RAM: 6 GB
  • Camera: Back: Triple camera met 40, 20 en 8 MP Front: 24 MP selfie camera
  • Processor: Kirin 970-processor