Refurbished Lenovo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (49)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Lenovo smartphone

Refurbished Lenovo telefoon kopen bij reBuy

Lenovo is een betrouwbare fabrikant van smartphones die steeds meer terrein wint binnen de huidige telefoniemarkt. Dat is niet verwonderlijk aangezien Lenovo merken als Motorola en Medion onder de vleugels heeft genomen. Een groot voordeel van de Lenovo smartphones is de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Kies je voor een refurbished Lenovo telefoon bij reBuy, dan bespaar je daarmee behoorlijk veel geld. En omdat alle refurbished Lenovo telefoons bij reBuy schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd zijn, ben je zeker van een 100% functioneel toestel.

De voordelen van een refurbished Lenovo telefoon bij reBuy:

  • tot 50% goedkoper dan een nieuw toestel
  • drie jaar garantie en 21 dagen geld terug-garantie
  • 100% functioneel, schoongemaakt, gecontroleerd en gerepareerd indien nodig

Refurbished Lenovo telefoon kopen in verschillende condities

Bij reBuy werken we met verschillende conditietypes waarbinnen je gebruikte Lenovo telefoon gecategoriseerd wordt. Hoe lager de conditie, hoe hoger het prijsvoordeel. De condities worden bepaald aan de hand van de buitenkant van het toestel. De binnenkant is bij elke refurbished Lenovo telefoon 100% functioneel en dus in optimale conditie.

We hanteren de volgende condities voor de refurbished Lenovo telefoon

  • Als nieuw: dit toestel vertoont nagenoeg geen gebruikssporen en is het hoogst geprijsd. Je hebt het gevoel een gloednieuwe telefoon te kopen en ziet amper dat hij tweedehands is.
  • Zeer goed: een Lenovo smartphone met lichte gebruikssporen zoals kleine, niet voelbare krassen. Je krijgt een betere prijs dan bij een 'als nieuw'-toestel.
  • Goed: op dit toestel zijn gebruikssporen te vinden die wel voelbaar zijn. De prijs is nog iets lager.
  • Sterk gebruikt: een zeer gunstig geprijsde gebruikte Lenovo smartphone met meerdere voelbare gebruikssporen.

Wat zijn de sterke punten van een gebruikte Lenovo telefoon?

Lenovo heeft de laatste jaren hard gewerkt aan het produceren van smartphones die makkelijk kunnen tippen aan de modellen die door de meest populaire merken op de markt worden gebracht. Om zich te kunnen onderscheiden wordt vooral aandacht gegeven aan het design, de prijs en de accu. Wat de vormgeving betreft, is de Lenovo smartphone minimalistisch, strak en modieus. De prijs is beduidend lager dan vergelijkbare smartphones van andere merken en de accu is een van de sterkste en beste op de markt. Met dit laatste onderscheidt Lenovo zich van andere merken, waarbij de accu vaak een van de grootste pijnpunten is.

Welke tweedehands Lenovo telefoon kopen voor een dual sim functie?

Heb je twee aparte simkaarten nodig, maar wil je niet steeds met twee smartphones op stap? Een refurbished Lenovo telefoon kopen met dual sim optie is de perfecte oplossing. Er zijn verschillende modellen van het merk die deze toepassing aanbieden. De Lenovo P2, K6, K5, Vibe K6, Moto X en Vibe K5 zijn allemaal toestellen die gebruikt kunnen worden met twee simkaarten. Wanneer je de kaarten in het toestel plaatst, kun je zelf kiezen welk nummer je als afzender gebruikt, zodat mensen op het correcte nummer terugbellen. Dit kan standaard ingesteld worden of per oproep. Een functie die zeker een must is voor mensen met een apart werk- en privénummer.