Refurbished Microsoft kopen | 3 jaar garantie | reBuy (34)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Microsoft Smartphone

Refurbished Microsoft smartphone kopen bij reBuy

Het gerenommeerde merk Microsoft brengt al geruime tijd zijn eigen smartphones op de markt, namelijk de Microsoft Lumia. Er zijn verschillende types die variëren op vlak van geheugen, snelheid van de processor en functionaliteiten. Bij reBuy koop je deze kwalitatieve telefoons voor een gunstige prijs. De refurbished Microsoft telefoon werkt net zo goed als een nieuwe, maar je koopt hem tegen een veel aantrekkelijkere prijs.

De voordelen van een Microsoft Smartphone bij reBuy zijn:

ReBuy controleert, repareert en reinigt elke gebruikte Microsoft telefoon zodat hij 100% functioneel is.

  • Een toestel dat tot 50% voordeliger is dan zijn nieuwe variant
  • 100% functionaliteit gegarandeerd
  • Niet tevreden geld terug-garantie gedurende 21 dagen en drie jaar garantie op het toestel

Refurbished Microsoft telefoon kopen in diverse condities

Afhankelijk van de conditie die je wenst voor je gebruikte Microsoft telefoon, betaal je een prijs die in verhouding staat tot de staat van het toestel. Hoe lager de conditie van het toestel geclassificeerd is, hoe minder je betaalt. Vanzelfsprekend gaat dit enkel om de buitenzijde van de refurbished Microsoft telefoon, de binnenzijde is altijd 100% functioneel, gereinigd en gecontroleerd.

Bij reBuy gebruiken we de volgende condities voor de Microsoft telefoon:

  • Een toestel als nieuw: dit is een smartphone waarop amper tot helemaal geen gebruikssporen te zien zijn. Vanzelfsprekend is deze het hoogst geprijsd.
  • Een zeer goed toestel bevat eveneens zeer weinig gebruikssporen, maar lichte, niet voelbare krassen kunnen wel aanwezig zijn. De prijs is nog voordeliger dan het toestel dat als nieuw is.
  • Een goed toestel heeft voelbare gebruikssporen en is dus nog voordeliger.
  • Een sterk gebruikte smartphone tenslotte heeft meerdere, voelbare gebruikssporen aan de buitenzijde van het toestel en heeft daarom de gunstigste prijs.

Waarom een tweedehands Microsoft telefoon kopen?

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het werken met een Microsoft smartphone die zeker de moeite waard zijn. Zo is er een soepele integratie met Windows waardoor het makkelijk is om zowel plaats- als tijdsonafhankelijk te werken met je Microsoft smartphone. Bovendien zijn er eveneens integratiemogelijkheden voor Unified Communications, diverse collaboratie- en cloudoplossingen en een intuïtieve gebruikersinterface. Ook de Mycrosoft Lync en het flexibel werken met Office Hub zijn niet te onderschatten pluspunten. Met de refurbished Mircrosoft telefoon wordt werken met Word, Outlook, Excel of een andere Office-toepassing kinderspel.

Wat maakt de gebruikte Microsoft telefoon zo veilig?

Microsoft blinkt uit wanneer het gaat om veilig werken en communiceren op ieder moment. De integratie met de Microsoft Exchange Server bijvoorbeeld, laat toe om de smartphone eenvoudig te managen en beheren. In geval van diefstal kan de inhoud van de telefoon op afstand gewist worden. Daarnaast zijn verbindingen altijd encrypted en dus niet door anderen te doorzoeken. De Microsoft smartphone is dan ook een absolute aanrader voor iedereen die zijn telefoon behalve voor privézaken ook professioneel gebruikt. Wil je graag een back-up maken van je documenten, telefoonnummers en andere inhoud van je toestel, dan kan dat via een directe link met de cloud die eveneens veilig is.