Refurbished Nokia kopen | 3 jaar garantie | reBuy (31)

Schermgrootte
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nokia telefoon kopen

Refurbished Nokia telefoon kopen

Nokia is vanaf de opkomst van de eerste mobiele telefoons een van de bekendste merken. Ook deze bekende Finse fabrikant van telefoons heeft een groot aantal modellen smartphones waar de Lumia zonder twijfel de bekendste van is. Bij reBuy kun je een scherp geprijsde refurbished Nokia telefoon kopen. Het aanbod bestaat uit gebruikte Nokia telefoons die door particulieren aan reBuy zijn verkocht. ReBuy controleert de telefoons voor de verkoop volledig en repareert ze waar nodig. Dat betekent dat je bent verzekerd van een volledig werkende refurbished Nokia telefoon met drie jaar garantie.

Controle over de prijs van je refurbished Nokia smartphone

Bij reBuy bepaal je zelf van hoeveel voordeel je profiteert. Je kunt namelijk kiezen uit vier verschillende productklassen van oplopende kwaliteit. Wil je een topapparaat zonder gebruikerssporen voor een goede prijs? Ga dan voor de productklasse 'zo goed als nieuw'. Wil je juist een refurbished Nokia telefoon met zoveel mogelijk voordeel? Kies dan voor een model met gebruikerssporen. Ook apparaten met gebruikerssporen zijn volledig gecontroleerd en 100% werkend en worden geleverd met dezelfde garantie en voorwaarden. Daarnaast heb je altijd 21 dagen de tijd om af te zien van je aankoop en kun je de telefoon kosteloos retourneren. Maak een keuze uit de volgende productklassen:

  • Als nieuw: amper tot geen gebruikerssporen zichtbaar
  • Zeer goed: zeer lichte gebruikerssporen
  • Goed: voelbare gebruikerssporen
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikerssporen

Milieubewust consumeren met refurbished Nokia telefoon

Een tweedehands Nokia telefoon kopen is een milieubewuste keuze waarmee je bijdraagt aan een duurzame wereld. Doordat er minder nieuwe apparaten geproduceerd hoeven te worden, wordt het milieu namelijk gespaard. Ook het verkopen van een gebruikte Nokia telefoon aan reBuy draagt bij aan een beter milieu. Door het refurbishing-proces zorgt reBuy er namelijk voor dat de levensduur wordt verlengd en dat het apparaat nog jaren meekan bij een nieuwe eigenaar.

Welk besturingssysteem heeft een Nokia telefoon tweedehands?

Het besturingssysteem van de smartphones van Nokia is Windows. Doordat veel mensen gewend zijn om met Windows te werken op hun computer, is het gebruikersgemak zeer hoog. Het uiterlijk van je scherm is namelijk zeer vergelijkbaar met het bureaublad op je PC of notebook. Een ander voordeel is dat je refurbished Nokia telefoon perfect samenwerkt met je Windows computer. Synchroniseren en het delen van bestanden is bijvoorbeeld een fluitje van een cent.

Wat is de populairste refurbished Nokia telefoon?

De smartphones van Nokia vind je over de hele wereld en er zijn zeker een aantal modellen die het wereldwijd goed doen. De populariteit van Nokia als smartphone-fabrikant is flink gestegen sinds de lancering van de eerste Lumia in 2011. Met name de Lumia's vanaf de derde generatie zijn echte blijvertjes. Van deze generatie is het vooral de Lumia 530 die een grote schare fans heeft weten te scoren. Uiteraard worden er elk jaar nieuwe modellen met betere specificaties uitgebracht. Van de latere generaties zijn het de Lumia 640 en de Lumia 930 die hoog in de charts staan.

Bekijk het volledige assortiment aan refurbished Nokia telefoons van reBuy en profiteer voordelig van een 100% werkend apparaat.