Refurbished Lumia 920 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nokia Lumia 920 kopen

Profiteer van de voordelen van Windows met een refurbished Nokia Lumia 920

Ben je op zoek naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke smartphone om mee te bellen, te whatsappen en je social media bij te houden? Bij reBuy kunt je terecht voor een refurbished Nokia Lumia 920. Het besturingssysteem van deze telefoon is Windows 8.1. Je bedient je telefoon daarom net zo eenvoudig als je Windows desktop of notebook. Daarnaast beschik je over een camera van 8 MP voor het maken van foto's. Zo ben je in staat om foto's van goede kwaliteit te maken die je zonder problemen op A3-formaat kunt afdrukken als poster. Met de camera aan de voorkant van 1.3 MP kun je videogesprekken voeren en selfies maken. Met 32 GB heb je voldoende ruimte om foto's, video's en muziek op te slaan. Ten slotte kun je deze telefoon ook draadloos opladen.

Refurbished Nokia Lumia 920 kopen bij reBuy

Bij reBuy kun je een volledig werkende refurbished Nokia Lumia 920 kopen. Dat betekent dat je een gebruikte Nokia hebt die gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel gerepareerd is. Je kunt kiezen voor refurbished Nokia Lumia 920 van reBuy in verschillende condities. Wil je een telefoon zonder gebruikssporen? Dan kies je voor een exemplaar in zeer goede staat. Je betaalt het hoogste tarief, maar hebt hiervoor een telefoon die er zo goed als nieuw uitziet. Ga je juist voor het meeste voordeel? Kies dan voor een model met zichtbare gebruikerssporen. In alle gevallen krijg je bij reBuy drie jaar garantie.

Is de refurbished Nokia Lumia 920 geschikt voor draadloos opladen?

Een refurbished Nokia Lumia 920 heeft moderne features voor optimaal gebruikersgemak. Zo laad je je telefoon niet alleen op via de micro-USB-ingang, maar kun je het apparaat ook draadloos opladen. Hiervoor kun je een universele draadloze oplader gebruiken. Leg je Nokia Lumia 920 eenvoudig op de lader en hij begint meteen te laden middels een magnetisch veld. Is je batterij leeg en wil je de batterij zo snel mogelijk bijladen? In dat geval kun je beter kiezen voor de snellere laadmethode via een USB-kabel.

Kan ik een Nokia Lumia 920 tweedehands upgraden naar Windows mobile 10?

De eerste Nokia Lumia 920 stamt uit 2012 en is op de markt verschenen met Windows Mobile 8 als besturingssysteem. Gedurende de jaren zijn er verscheidene updates verschenen om de gebruikerservaring te verbeteren. Denk hierbij aan de updates voor een verbeterde werking van de camera en updates die ervoor zorgen dat de batterij langer meegaat. Een gebruikte Nokia Lumia 920 is maximaal te updaten naar Windows Mobile 8.1. De ontwikkelaars hebben besloten om Windows Mobile 10 niet uit te brengen voor de Nokia Lumia 920 om de processor en het werkgeheugen niet te overbelasten. Zo blijf je genieten van een comfortabele snelheid.

Productspecificaties

Beeldscherm

  • Grootte: 4.5 inch
  • Type: IPS-LCD
  • Resolutie: 768 x 1280 pixels
  • Pixeldichtheid: 332 ppi

Systeem

  • Processor: 1.5 GHz dual-core
  • Werkgeheugen: 1 GB
  • Interne opslag: 32 GB

Camera

  • Camera achter: 8 MP
  • Camera voor: 1.3 MP
  • Lens: Carl Zeiss