Refurbished Samsung Galaxy A3 kopen (16)

Schermgrootte
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung Galaxy A3 kopen

Refurbished Galaxy A3 kopen

Een refurbished Galaxy A3 kopen, dat doe je wanneer je op zoek bent naar een kleine, degelijke smartphone voor een zacht prijsje. De gebruikte Galaxy A3 is 4,5 inch groot waarmee hij niet de grootste, maar zeker ook niet de kleinste op de markt is. Hij past makkelijk in je hand en je zak en biedt je alles wat je van een smartphone mag verwachten. Omdat Samsung voor de A3 een super AMOLED scherm heeft gekozen, ben je verzekerd van heldere en levendige kleuren. Dit is zeker een groot pluspunt. Ook de uitstekende batterijduur en het feit dat de Galaxy A3 water- en stofresistent is, maken dit tot een smartphone die zeker het overwegen waard is.

Welke camera heeft de gebruikte Galaxy A3?

De hoofdcamera van de gebruikte Galaxy A3 is een 8 megapixel camera in combinatie met een led-flash waarmee je leuke foto's en video's kunt maken. Er zijn verschillende functies toegevoegd, zoals continu fotograferen en Animated GIF waardoor je gemakkelijk enige creativiteit aan de dag kunt leggen. Aan de voorzijde zorgt een 5 megapixel camera ervoor dat je selfies er leuk en scherp uitzien. De camera is meer basic dan die van de high-end smartphone, maar ruim voldoende om alledaagse taferelen mee vast te leggen en te delen via social media.

Hoe goed is de batterij van de refurbished Galaxy A3?

Besluit je een Galaxy A3 tweedehands te kopen, dan krijg je daar een 1900 mAh-batterij bij die misschien niet de krachtigste is, maar wel sterk genoeg voor dagelijks gebruik. Bij normaal gebruik waarbij je belt, berichtjes stuurt en wat surft tijdens de dag, houdt de batterij het moeiteloos een hele dag vol en hoef je hem dus enkel 's nachts op te laden.

Hoeveel geheugen heeft de gebruikte Galaxy A3?

Standaard beschikt de tweedehands Galaxy 13 over 16 GB opslagruimte, maar dit kun je uitbreiden tot 64 GB als je gebruik maakt van micro SD kaartjes. Deze plaats je gewoon in het hiervoor bedoelde slot dat onopvallende geïntegreerd is in het design van de smartphone. Tal van applicaties kunnen op het micro-SD-kaartjes bewaard worden, zodat ze geen basisruimte innemen. Ook foto's, filmpjes of muziek verplaats je moeiteloos van je toestel naar het kaartje om interne ruimte vrije te houden of maken.

Welke connectiemogelijkheden heeft de refurbished Galaxy A3?

Naast wifi kun je met de Galaxy A3 ook gebruik maken van 3G, 4G, bluetooth en NFC. Vooral dit laatste is erg handig en vind je niet standaard op elke smartphone. NFC staat voor 'near field communication' en is een contactloze communicatiemethode waarmee je contacten, websites, beelden en muziek kunt delen met andere toestellen in je buurt die ook over NFC beschikken.

Productspecificaties

Camera:

 • Beeldresolutie: 8 megapixel
 • Flitstype: led
 • Selfiecamera: 5 megapixel
 • Video: 1080p bij 30fps

Display:

 • Formaat: 4.5 inch
 • Resolutie: 540 x 960 pixel
 • Pixeldichtheid: 245 ppi (pixels per inch)
 • Type: super AMOLED

Systeem:

 • Processor: 1.2 GHz Quad core
 • Formaat: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm
 • Gewicht: 110.3 gram
 • Behuizing: aluminium