Refurbished Galaxy S9 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (13)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung S9 kopen

Een refurbished Samsung S9 kopen bij reBuy

Als je het paradepaardje van Samsung wilt, kun je een tweedehands Samsung S9 kopen. Echter, bij reBuy koop je een gebruikte Samsung S9 die een ingrijpend refurbishproces heeft ondergaan. Het binnenwerk is volledig schoongemaakt en alle minder goed functionerende onderdelen hebben we vervangen. Elke refurbished Samsung Galaxy S9 is 100% functioneel. Je schaft hem aan voor een zeer vriendelijke prijs en profiteert ook nog van drie jaar garantie.

De camera van je refurbished Samsung Galaxy S9

De camera van de Samsung S9 die je tweedehands en goed gerefurbished hebt aangeschaft, gaat je veel plezier opleveren. Met de 8 MP frontcamera neem je haarscherpe selfies en kun je ook selfies maken met groothoekbeeld, waardoor je achtergrond nog beter en mooier in beeld komt. Zo worden je foto's stukken interessanter. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 12 MP en wordt ondersteund door software en een sensor die automatisch het lichtniveau analyseren en daar de diafragmaopening op aanpassen. Slowmotionbeelden schieten is een koud kunstje en het resultaat in 720p-formaat is helder en contrastrijk.

Beeld en geluid van je gebruikte Galaxy S9

Wie echt gaat voor optimaal geluid, geniet bij een refurbished Samsung S9 van een kristalheldere sound. De gebruikte Dolby Atmos Surround technologie laat je echt optimaal genieten van muziek, games en films, met of zonder hoofdtelefoon. Geluidsfragmenten in alle mogelijke formats kan je Galaxy S9 zonder problemen afspelen en ook loss-less formats als FLAC vormen geen probleem. Videobeelden neem je op in 4K Ultra HD-, QHD-, 1080p- of 720p-kwaliteit. Het VDIS (Video Digital Image Stabilisation) systeem zorgt voor scherpe beelden. Het scherm van de Samsung Galaxy S9 heeft een beelddiagonaal van 5,8 inch en een pixeldichtheid van maar liefst 570 pixels per inch. Het Super Amoled scherm geeft je een beeldresolutie van 2960 x 1440 pixels, waardoor je gegarandeerd bent van de scherpst mogelijke beelden, levendige kleuren en diepe contrasten.

Heeft de gebruikte Samsung S9 een ingang voor koptelefoons?

Niet iedereen heeft goede ervaringen met de huidige generatie wireless koptelefoons. Hoewel concurrerende toestellen als de Huawei Mate 10 Pro en Apple's iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X vaarwel hebben gezegd tegen de jackplug, heeft Samsung ervoor gekozen deze te behouden bij zowel de Samsung Galaxy S9 als de S9 Plus. Je kunt je goed presterende koptelefoon dus blijven gebruiken.

Is mijn refurbished Samsung S9 goed beschermd tegen malware en virussen?

Door een refurbished Galaxy S9 te kopen krijg je de beschikking over een toestel waar adequate bescherming tegen malware en virussen standaard geïnstalleerd is. Ondanks dat is het wel verstandig om je anti-virussoftware regelmatig te updaten of te kiezen voor een virusbescherming die door veel Samsung-gebruikers wordt aangeraden. Raadpleeg regelmatig de verschillende online fora van Galaxy S9 gebruikers en wees altijd kritisch.

Productspecificaties van je refurbished Samsung Galaxy S9

Display:

  • 5,8 inch beelddiagonaal
  • 2960 x 1440 resolutie
  • 570 pixels per inch Camera:
  • 12 MP backcamera met automatische diafragmakeuze
  • 8 MP frontcamera, geschikt voor selfies en wide-angle selfies
  • VDIS-systeem
  • HDR-systeem CPU en geheugen:
  • 10nm 64-bit Octa-Core Processor
  • intern geheugen van 4GB RAM
  • extern geheugen van 64 GB, uit te breiden naar 128 GB, 256 GB of 512 GB