Refurbished Wave kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung Wave kopen

Refurbished Samsung Wave kopen bij reBuy

Je zou je refurbished Samsung Wave met recht een gouwe ouwe kunnen noemen. Al in 2010 kwam de bekende Koreaanse smartphoneproducent met dit toestel op de markt en hij is nog steeds uitstekend geschikt om dienst te doen als telefoon voor dagelijks gebruik. Als je niet te veel eisen stelt aan je mobiel, maar toch de mogelijkheid wilt hebben om internetpagina's te bekijken, te whatsappen en foto's te maken, is een gebruikte Samsung Wave misschien wel een ideaal toestel voor jou. Of voor je ouders.

Koop je Samsung Wave tweedehands

Omdat de Samsung Wave niet meer wordt geproduceerd, kun je alleen nog een tweedehands Samsung Wave kopen. Het unieke aan dit toestel is dat het op het door Samsung ontwikkelde Bada platform opereert. In combinatie met TouchWiz 3.1 staat dit garant voor een zorgeloos en transparant operating systeem dat zijn mannetje kan staan. Ondanks het feit dat de telefoon al weer een jaar of acht oud is, zul je versteld staan van de kwaliteit en mogelijkheden die de telefoon je biedt. Omdat je gebruikte Samsung Wave volledig refurbished aan je wordt geleverd, is de gebruikservaring nog helemaal up-to-date.

Klein maar fijn: de refurbished Samsung Wave

Met z'n bescheiden afmetingen van 118 x 56 x 10,9 mm is de Samsung Wave natuurlijk niet meer te vergelijken met de huidige generatie flagship telefoons. Dit wil echter niet zeggen dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Juist voor mensen die op zoek naar een kleine degelijke smartphone is een refurbished Samsung Wave een uitstekende keuze. De 5 MP-camera krijgt het toch nog voor elkaar om 720p foto's en video's te schieten; ruim voldoende voor af en toe een kiekje. Het geheugen van je gebruikte Samsung Wave is met een SD-kaart uit te breiden tot maar liefst 32 GB en dat is best aanzienlijk voor een kleine telefoon als deze. Wil je een tweedehands Samsung Wave kopen om bijvoorbeeld foto's met je (klein)kinderen uit te wisselen? Geen probleem, want je smartphone is uiteraard ook voorzien van een selfiecamera.

Over welke eigenschappen beschikt de refurbished Samsung Wave?

Naast de twee camera's op het toestel heb je met de Samsung Wave ook de beschikking over een 3,5 mm koptelefooningang. Wel zo makkelijk, want je kunt je oordopjes blijven gebruiken. Ook als je al een een bluetooth headset hebt is dat overigens geen enkel probleem. Je Samsung Wave tweedehands heeft bluetooth 3.0, A2DP aan boord om vlekkeloos verbinding te kunnen maken met je apparaten. Een andere leuke feature van de Samsungtelefoon is dat hij een ingebouwde FM-radio heeft. Het snoertje van je oordopjes fungeert dan als antenne en waarborgt een uitstekende ontvangst. Wil je je Samsung Wave resetten? Dat kan. Ga naar het menu, kies instellingen en scroll naar 'opnieuw instellen'. Hier kun je verschillende opties selecteren en na ingave van je password zal je telefoon weer terug worden gezet naar de fabrieksinstellingen.

Specificaties van je refurbished Samsung Wave:

  • Afmetingen: 118 x 56 x 10,9 mm
  • Gewicht: 118 gram
  • Batterij: 1500 mAh
  • Stand-by tijd: tot 600 uur
  • Gesprekstijd: tot 15 uur
  • Radio: stereo FM radio met RDS en opname mogelijkheid