Refurbished Sonim kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sonim smartphone

Refurbished Sonim smartphone bij reBuy

Wil je een kwalitatieve Sonim smartphone die tot 50% voordeliger is dan een nieuw model en 100% functioneel, dan is het assortiment van reBuy je op het lijf geschreven. Je kunt bij ons een refurbished Sonim telefoon kopen die gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en schoongemaakt is. Op het toestel krijg je 3 jaar garantie in combinatie met een 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop. Meer dan voldoende redenen dus om in het aanbod refurbished Sonim smartphones van reBuy te duiken voor het ideale model.

Tweedehands Sonim telefoon kopen in een conditie naar keuze

Een gebruikte Sonim telefoon die door reBuy verkocht wordt, krijgt op basis van de uiterlijke staat van het toestel een conditiecategorie toegewezen die de prijs bepaalt. Aan de binnenzijde is elke refurbished Sonim telefoon 100% functioneel, maar de staat van de buitenzijde kan verschillen van smartphone tot smartphone. We maken gebruik van de volgende categorieën:

  • Als nieuw: hoogst geprijsde Sonim smartphone met weinig of geen gebruikssporen
  • Zeer goed: iets lager geprijsde telefoon met lichte, niet voelbare krassen
  • Goed: nog lager geprijsde smartphone met voelbare gebruikssporen
  • Sterk gebruikt: laagst geprijsde telefoon met meerdere voelbare gebruikssporen

Wat zijn de redenen om een Sonim telefoon tweedehands te kopen?

De Sonim smartphone onderscheidt zich van andere telefoons door zijn robuuste vormgeving. Deze telefoon is ontworpen voor mensen met een zwaar beroep die vaak het risico lopen dat hun telefoon valt of ergens tegenaan stoot. Deze doelgroep hecht minder belang aan fijne details of een gering gewicht en meer aan stevigheid, duurzaamheid en een optimale behuizing. Ook mensen met een avontuurlijke hobby die niet altijd even zachtaardig zijn voor hun smartphone zijn zeker gebaat bij de aankoop van een refurbished Sonim telefoon.

Welke refurbished Sonim smartphone is onverwoestbaar?

Wil je een telefoon die werkelijk tegen de meest ongure omstandigheden bestand is, dan is de Sonim XP1300 Core een aanrader. Dit model heeft een MIL 810G-normering en een IP-68-normering. Dat wil zeggen dat deze Sonim smartphone bestand is tegen chemicaliën, grote temperatuurverschillen, zout water, stof, zand, trillingen en een val van aanzienlijke hoogte. Bovendien kun je hem tot 40 dagen stand-by laten staan. Met deze Sonim telefoon heb je een smartphone in de hand die zo goed als niet stuk te krijgen is. Zijn stoere uiterlijk en opvallende behuizing benadrukken dit nog eens.

Hoe presteert de refurbished Sonim smartphone op vlak van snelheid, resolutie, geheugen en opties?

Dat de tweedehands Sonim smartphone in de eerste plaats ontwikkeld is om een antwoord te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een stevige, onbreekbare telefoon, wil niet zeggen dat hij minderwaardig is op vlak van prestaties. De Sonim smartphones zijn in de meeste gevallen voorzien van een quad-core processor, een 5- tot 8-megapixel camera, een klein maar zeer degelijk scherm, voldoende geheugen voor de belangrijkste applicaties en extra's zoals een FM-radio en GPS. Ook hebben ze een vast numeriek toetsenbord dat goed in de hand ligt en gemakkelijk in alle omstandigheden gebruikt kan worden.