Refurbished Wiko kopen | 3 jaar garantie | reBuy (76)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Wiko smartphone

Refurbished Wiko smartphone kopen bij reBuy

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige smartphone voor een aantrekkelijke prijs, dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. Bij reBuy kun je een refurbished Wiko telefoon kopen voor de helft van de prijs van een vergelijkbaar nieuw toestel. Elk toestel is grondig nagekeken, gereinigd en gerepareerd indien nodig, zodat je een 100% functionele smartphone hebt. De voordelen die reBuy met zich mee brengt:

  • Het toestel is 100% functioneel
  • Een smartphone tot 50% goedkoper dan een nieuwe
  • 21 dagen niet goed geld terug garantie
  • Drie jaar garantie op je Wiko telefoon

Tweedehands Wiko telefoon kopen in een conditie naar keuze

De prijs van je gebruikte Wiko telefoon wordt bij reBuy bepaald door de conditie van het toestel. Dit gaat alleen over de buitenkant; de binnenkant wordt waar nodig altijd gerepareerd, zodat je smartphone volledig functioneel is. Er zijn verschillende condities mogelijk:

  • Als nieuw: dit is een toestel waarop zo goed als geen gebruikssporen te vinden zijn. De prijs ligt dan ook het hoogst.
  • Zeer goed: een toestel met lichte, niet voelbare krassen of gebruikssporen en een iets voordeligere prijs dan het toestel dan als nieuw is.
  • Goed: Een smartphone met voelbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt: Een zeer gunstig geprijsde telefoon met meerdere, voelbare gebruikssporen.

Het design van de gebruikte Wiko telefoon

De smartphones van Wiko springen in het oog door de veelzijdigheid aan kleuren die standaard tot het assortiment behoren. Waar de meeste merken zich beperken tot drie tot vier standaard uitvoeringen heeft Wiko een breed scala aan kleuren, zodat iedereen een Wiko telefoon kan vinden die aansluit bij zijn of haar smaak. Daarnaast is er zelfs een Wiko glow in the dark smartphone die je ook 's nachts moeiteloos kunt terugvinden. Verder is er overwegend gekozen voor een typische rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken voor een aangename touch & feel. Hiermee krijgt de smartphone een professionele en hoogwaardige uitstraling die zeker kan tippen aan de grotere en duurdere merken binnen het segment.

Voordelen van de U-feel refurbished Wiko telefoon: vingerafdrukken

De U-feel range van Wiko blinkt uit dankzij talloze snufjes en leuke functionaliteiten. Zo is er de vingerafdrukscanner die wel vijf verschillende vingerafdrukken kan onthouden, gekoppeld aan diverse functies. Je kiest zelf welke functie van start mag gaan met jouw vingerafdruk. Je kunt bijvoorbeeld een vinger koppelen aan het spelen van muziek, het bellen van een dierbare, toegang tot je sms'jes of een andere applicatie die je op je gebruikte Wiko telefoon hebt staan. Daarnaast werkt ook de beveiliging van je toestel aan de hand van een vingerafdruk, zodat er geen risico is dat iemand per ongeluk je code te weten komt.

Nog meer voordelen van de U-feel refurbished Wiko telefoon: dual sim

De refurbished U-feel smartphone van Wiko is niet alleen uitgerust met vingerafdrukherkenning, maar ook met dual sim. Wanneer je een telefoon zoekt die zowel geschikt is voor je werk als je privé, is dit ideaal omdat je twee telefoonnummers aan hetzelfde toestel kunt koppelen.