Refurbished Highway kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Wiko Highway kopen

Refurbished Wiko Highway kopen bij reBuy

Op zoek naar een smartphone die gewoon doet wat hij moet doen? Dan is een refurbished Wiko Highway misschien wel wat voor jou. Deze door een Franse producent gemaakte telefoon heeft het credo 'what you see is what you get' hoog in het vaandel staan en biedt je uitstekende kwaliteit voor een meer dan uitstekende prijs. Met zijn 5 inch full-HD display en Android OS als besturingssysteem is een gebruikte Wiko Highway de perfecte keuze voor hen die een goede telefoon zoeken, maar niet bereid zijn daar de hoofdprijs voor te betalen.

Een tweedehands Wiko Highway kopen is erg eenvoudig

Bij reBuy vind je namelijk de refurbished Wiko Highway die helemaal aansluit op de eisen die jij stelt aan je nieuwe gebruikte smartphone. Je hebt zelfs vaak de keuze uit twee varianten van het toestel; een 3G- en een 4G-versie. Bovendien is je gebruikte Wiko Highway een ideaal toestel om mee te nemen naar het buitenland. Met zijn dualsim-tray kun je gemakkelijk een kaartje van een buitenlandse provider in de Wiko Highway bijsteken om tegen lokaal tarief te kunnen bellen. Onderweg biedt de 16 megapixel camera op de achterzijde je ook nog eens voldoende capaciteit om uitstekende foto's te kunnen maken. Met de 8 megapixel-camera aan de voorzijde is ook het maken van een selfie een fluitje van een cent.

Voldoende batterij om het een dag vol te houden

Je refurbished Wiko Highway is voorzien van een accu die een capaciteit heeft van 2350 mAh. Dit staat garant voor een standbytijd van 235 uur en een gesprekstijd van 16 uur. Leuk natuurlijk, maar wat betekent dit voor intensief smartphonegebruik gedurende de dag? Simpel. Je batterij heeft genoeg vermogen om de dag door te komen, terwijl jij af en toe facebook checkt, wat post op Instagram en iets opzoekt op internet. De ARM Cortex A7 processor in de Wiko Highway gaat uiterst efficiënt om met energie en in combinatie met de ARM Mali-450 MP4 grafische professor weet je zeker dat je altijd het maximale uit je batterijlading kunt halen.

Op welke versie van Android draait de Wiko Highway?

Je telefoon draait op Android 5 Lollipop. Je zou je gebruikte Wiko Highway gerust 'old school' kunnen noemen, maar hij heeft nog wel een vertrouwde 3,5 mm audio jack ingang. Dit betekent voor jou dat je gewoon je vertrouwde oordopjes of koptelefoon kunt blijven gebruiken en niet genoodzaakt bent om over te gaan tot de aanschaf van een bluetooth hoofdtelefoon. Heb je er al wel één met bluetooth? Prima! Je kunt deze gewoon pairen met refurbished Wiko Highway. De Wiko Highway heeft 2 GB RAM-geheugen aan boord en een opslagcapaciteit van 16 GB. Helaas is deze opslag niet uit te breiden door middel van een SD-kaartje, maar in combinatie met een Cloud dienst zal dit weinig problemen opleveren. In geval van nood kun je je Wiko eenvoudig resetten zoals je van al je telefoons gewend bent.

Specificaties van de Wiko Highway

  • Processor: ARM Cortex A7
  • Grafische processor: ARM Mali-450 MP4
  • RAM-geheugen: 2 GB
  • Opslagcapaciteit: 16 GB
  • Camera: Front 8 MP, back 16 MP
  • Batterij: 2350 mAh