Refurbished View kopen | 3 jaar garantie | reBuy (32)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Wiko View kopen

Tweedehands Wiko View kopen met flink scherm

Je apps soepel openen op een heerlijk groot scherm? Dan zit je bij Wiko helemaal goed. Niet alle refurbished toestellen beschikken immers over een scherm dat 5,7 inch groot is. Het voordeel van een refurbished Wiko View kopen is bovendien de aantrekkelijke prijs. Daarvoor schaf je een smartphone aan met een werkgeheugen van maar liefst 3 GB, gecombineerd met een Quad core processor. De vormgeving van je gebruikte Wiko View is aantrekkelijk, net als de hippe kleuren waaruit je kunt kiezen. Tel daar de uitstekende cameratechniek bij op en je hebt alle argumenten op een rij om zo snel mogelijk bij reBuy een Wiko View tweedehands te kopen.

Hoogwaardige Sony camera in je gebruikte Wiko View

Wist je trouwens dat Wiko voor die cameratechniek samenwerkt met Sony? Je beschikt daardoor over een professionele lens. Handig voor al je vakantiefoto's, maar natuurlijk ook voor de foto's die je tussendoor maakt. Zo kun je tijdens een feestje met jouw refurbished Wiko View prima uit de voeten. De lens is namelijk voldoende lichtgevoelig. De camera aan de achterzijde telt 13 MP en wordt naar wens ondersteund door een led-flits. Door de 2:1 beeldverhouding van het Wiko View beeldscherm past er vaak net wat meer informatie op je scherm. Het scherm is lekker helder, want gekozen werd voor de IPS techniek. Een refurbished Wiko View kopen doe je ook voor z'n lange batterijduur. Zo blijft je gebruikte Wiko View met zijn 2900 mAh accu zonder moeite 184 uur standby.

Wat is het verschil tussen de refurbished Wiko View en zijn opvolgers?

Spraken we in het voorgaande voornamelijk over de Wiko View XL, inmiddels verschenen ook de Wiko View 2 en de Wiko View 2 Go op de markt. Beide toestellen werden gelanceerd in 2018. Dit betekent dat ze vanaf hun verschijning al draaien op Android versie 8.1.0 Oreo. Hun voorganger verscheen met versie 7.1 (Nougat) in de winkels. Ook werd de accu verder vergroot. De nieuwe accu van maar liefst 4.000 mAh maakt jou met je refurbished Wiko View nog onafhankelijker van het stopcontact. Tenslotte zijn deze nieuwere smartphones nog mooier om naar te kijken. Vrolijke tinten blauw, rood, zwart en zilver geven de toestellen een persoonlijk tintje. Mede door de schermverhouding 19:9, die net iets langer is dan gebruikelijk, ligt het toestel prettig in de hand. De schermmaat bedraagt 5,93 inch.

Productspecificaties

Camera:

 • Resolutie: Wiko View 13 MP, selfie 16 MP - Wiko View 2 (Go) 12 MP, selfie 5 MP
 • Type flitser: led
 • Videoresolutie: 1920 x 1080 pixels

Scherm:

 • Schermgrootte: Wiko View 5,7 inch - Wiko View 2 (GO) 5,93 inch
 • technologie: IPS lcd 16 miljoen kleuren

Behuizing, afmeting en gewicht:

 • Afmeting: Wiko View 73 x 152 x 9 mm - Wiko View 2 (GO) 154 x 73 x 9 mm
 • Gewicht: 160 gram

Besturingssysteem, processor, batterij:

 • Besturingssysteem: Wiko View Android 7.1 Nougat - Wiko View 2 (GO) Android 8.1.0 Oreo
 • Processor: ARM Cortex-A53
 • Draadloze verbindingen: wifi, bluetooth 4.2, USB
 • Batterij: Wiko View Lithium-ion polymeer 2900 mAh - Wiko View 2 (GO) Lithium-ion polymeer 4000 mAh