Refurbished Polar kopen | 3 jaar garantie | reBuy (32)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Polar fitness tracker kopen

Een refurbished Polar fitness tracker van reBuy

Polar is een Finse fabrikant die werd opgericht in 1977. Polar is wereldmarktleider op het gebied van draadloze hartfrequentiemeters en richt zich met name op sporters, zowel professionele als amateurs. Polar was in feite de eerste fabrikant die draadloze én betrouwbare hartritmemeting mogelijk maakte en werkt veel samen met wetenschappers op medisch-fysiologisch gebied. De fitnessapps en fitness trackers van Polar staan bekend als betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Polar fitness tracker kopen.

Een refurbished Polar fitness tracker kopen levert voordeel op

Je kunt via veel kanalen met prijsvoordeel een tweedehands Polar fitness tracker kopen. Je weet echter nooit of goedkoop niet ontaardt in duurkoop. Je fitness tracker kan van binnen vervuild zijn en ook is het mogelijk dat niet alle onderdelen nog op de juiste manier functioneren. reBuy neemt alle mogelijke twijfels weg. Alle fitness trackers die reBuy ontvangt, onderwerpen we aan een streng controle- en refurbishproces. Het binnenwerk wordt volledig gereinigd en alle onderdelen op werking gecontroleerd. Wat niet meer voldoet, vervangen we. Uiteindelijk houden we een fitness tracker van Polar over die weer 100% functioneel is. Jij krijgt van ons drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Polar fitness tracker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat een refurbished Polar fitness tracker aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. Deze gebruikssporen zullen nooit invloed hebben op de werking van je fitness tracker. reBuy geeft je een extra prijsvoordeel als je meer gebruikssporen kunt accepteren. Je voordeel kan zo oplopen tot wel 50% van de nieuwprijs van een Polar fitness tracker. Alle fitness trackers krijgen een plaats in een gebruikscategorie. Bij elke tracker die reBuy te koop aanbiedt staat duidelijk vermeld in welke van deze vier categorieën hij thuis hoort:

  • Als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen.
  • Zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn.
  • Goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar.
  • Sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Met elke refurbished Polar fitness tracker kan ik mijn hartslag meten tijdens het zwemmen?

Elektronica en water gaan slecht samen. Een goede fitness tracker zal altijd bestand moeten zijn tegen opspattend water, een regenbuitje of overmatig zweten. Als je een fitness tracker of smartwatch ook in het water wilt gebruiken, moet hij dompeldicht of volledig waterdicht zijn. Je kunt dit checken aan de hand van de IP-code van je product. IP staat voor International Protection Rating. Op je product zie je IP, gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer laat zien of je product doordringbaar is, bijvoorbeeld voor stof. Het tweede cijfer geeft aan hoe goed het beschermd is tegen vocht. Veel Polar producten zijn waterdicht. Voor het meten van je hartslag in water kun je het beste kiezen voor de A300 Activity Monitor of het V800 GPS-sporthorloge.

Welke refurbished Polar fitness tracker heeft gps?

Om je route en het aantal kilometers goed en betrouwbaar in beeld te brengen zijn veel activity trackers en sporthorloges uitgerust met gps. Wil je een Polar fitness tracker met gps, kies dan bijvoorbeeld de Polar M200 of Polar M430. Zoek je een Polar gps fietscomputer, dan heb je de keuze uit de M460 of de V650. Een écht geavanceerd sporthorloge met gps krijg je door de Polar M600 of de Polar V800 te kopen.