Refurbished Asus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Asus smartwatch

Refurbished Asus smartwatch kopen bij reBuy

reBuy biedt je een breed assortiment refurbished Asus smartwatches die stuk voor stuk hoogwaardig en stijlvol zijn. Kies je voor een gebruikte Asussmartwatch bij reBuy, dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Zo krijg je drie jaar garantie op je smartwatch en een 21 dagen geld-teruggarantie. Daarnaast is je refurbished Asus smartwatch tot 50% voordeliger dan een nieuw exemplaar. reBuy controleert, reinigt en herstelt elke gebruikte Asus smartwatch voordat die op de markt komt. Je smartwatch is dus altijd gegarandeerd 100% functioneel.

Tweedehands Asus smartwatch kopen in verschillende condities

Als je door het aanbod tweedehands Asus smartwatches van reBuy bladert, merk je al snel dat er verschillende prijzen zijn voor hetzelfde model. Dit komt doordat de prijs bepaald wordt door de conditie van de smartwatch. We werken met volgende categorieën:

  • Als nieuw: dit is een smartwatch met weinig of geen gebruikssporen. Deze smartwatch is relatief het hoogst geprijsd.
  • Zeer goed: een smartwatch in prima staat met enkel lichte krassen die je niet kunt voelen.
  • Goed: hier is sprake van enkele voelbare gebruikssporen. Vanzelfsprekend is de smartwatch wel volledig functioneel.
  • Sterk gebruikt: er zijn meerdere voelbare gebruikssporen, maar deze smartwatch is ook het voordeligst geprijsd.

Waarom een tweedehands Asus smartwatch kopen?

Asus staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige smartwatches die je ondersteunen bij een gezonde levensstijl. Maar wat deze smatwatches vooral uniek maakt, is de mooie vormgeving. Asus Zenwatches vind je in een breed scala aan kleuren en modellen. Er zijn strakke zwarte uitvoeringen die sportief ogen en met elke stijl te combineren zijn, maar ook opvallende modellen met schitterende kleuren en in het oog springende details. Je gebruikte Asus smartwatch is dus niet alleen handig, maar ook nog eens een mooi accessoire bij al je outfits.

Welke refurbished Asus smartwatch is de beste?

Binnen de collectie tweedehands Asus smartwatches is de Asus Zenwatch 3 een absolute must-have voor liefhebbers van functionaliteit en design. Deze smartwatch oogt als een klassiek horloge, maar is voorzien van alle functies die je van een goede smartwatch verwacht. Dankzij de Qualcomm Snapdragon Wear 2100-processor verbruikt hij veel minder energie dan de meeste smartwatches. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee. Wanneer de batterij dan uiteindelijk toch opgeladen moet worden, heb je binnen 15 minuten alweer 60% aan vermogen. Verder is dit horloge niet alleen voorzien van een ingebouwde stappenteller, maar kun je het ook gebruiken om te bellen of muziek mee af te spelen.

Welke accessoires voor de gebruikte Asus smartwatch?

Er zijn heel wat accessoires die je kunt gebruiken in combinatie met je refurbished Asus smartwatch. Bovenaan de lijst staat de oplader waarmee je je smartwatch snel kunt opladen, zodat hij altijd actief is wanneer jij dat bent. Een extra lader voor op kantoor of in je tas is trouwens geen overbodige luxe. Daarna volgen de vele bandjes die je gemakkelijk kunt wisselen. Zo past je smartwatch altijd perfect bij je kleding. Kies voor effen gekleurde bandjes of spring uit de band met een vrolijk motief.